anartheelf Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 bıraktınmı yani?[signature][hline]*********************************** *********************************** ****Bedava ".com" Domain isteyenlere*** *********************************** *********************************** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 gidin pokemon oynayın ya..[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----Elder Bounty Hunter-----FRF How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor? If Luke and Leia can fire blasters and jump from their speeders, why do I have to get off my bike just to punch someone? How many skills did Luke Skywalker have to master before he became a Jedi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: anartheelf, 06 Aralık 2005 20:45 tarihinde demiş ki: bıraktınmı yani? evet silkroad online oynuyorum şimdi.[signature][hline]Dünya'ya Bir Faydanız Olsun http://www.worldcommunitygrid.org Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kanix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: SadGamer, 01 Aralık 2005 22:28 tarihinde demiş ki: Bana biraz Half-Life'ın Vampire Slayer oyunundan esinlenmiş gibi geliyor veya bu mod ordan esinlenmiş. oha vampire slayer moduyla ne alaka kurdun o mod fps modudur half lifeın modudur bu MMORPG oyunu ben en küçük bi ilişki bile kuramadım, yok flight simulatore benziyo heh :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jade Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben oyunu yükledim girdim ilk heyecan güzel geliyo tabi ama 1 saat sonra sıkıyo görüntüler biraz daha iyi olsaydı güzel olurdu[signature][hline]Fear ... Fear Attracks The Fear From ... The Strong , The Weak , The Innocent , The Corrupt ... Fear ... The Fear Is My Ally .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 ahh uo ahh boku çıkmasaydı hala devam ediyo olsaydık :) ss'ler direk uo'yu hatırlattı bana ama sanki çok daha dar bi oyun gibi uo'ya göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar