Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 BANNED for TOS ne demek oluyor ? bilen war mı? kaç günlük ban bu töööbe tööbee GM çok çiçek böcek bi adamsın[signature][hline]Kalbim Rapim Nefretim Cezam Şah ve Mat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Trade or Spam olabilir. Boss kesene trade attın mı? Ya da spam party teklifi vesaire?[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 SPAM olduğu kesin ban yiyen ben diilim ama arkadaşım sabahki ezik savaşında paso adam kesmekten dolayı ban yemiş demek ki ? O_o[signature][hline]Kalbim Rapim Nefretim Cezam Şah ve Mat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orfenegro Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 09 Aralık 2005 09:43 tarihinde demiş ki: BANNED for TOS ne demek oluyor ? bilen war mı? kaç günlük ban bu töööbe tööbee GM çok çiçek böcek bi adamsın Terms of Service yani Türkçesi Kullanım kuralları gibi birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 kullanım kuralları ? yani ne yapmıştır da ban yemiştir onu çok merak ediorum şimdi war ya deli olduk burda durduk yere ban attı yani[signature][hline]Kalbim Rapim Nefretim Cezam Şah ve Mat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 tertemiz adam yafu hiç bişi bulamadı yeni moda getirio işte Banned TOS aptal GM TOS ne ya tos ne küfür gibi oldu olacak adını KOXP koysaymış da 9999 olurdu hiç olmazsa[signature][hline]Kalbim Rapim Nefretim Cezam Şah ve Mat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 09 Aralık 2005 09:59 tarihinde demiş ki: tertemiz adam yafu Cıracının Şahidi Bozacı Gibi oldu :horace:[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 lol ama olurda bu kadar olur KOSP çu ban yemezken banned For TOS ne demek oluyor ?[signature][hline]Kalbim Rapim Nefretim Cezam Şah ve Mat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Buraya Ban Yedim Ha Aptal Gm Ga Senin Ben Neyini Ne etcem Diyerek Biyere Varilmaz... Atarsin Mailini Beklersin Cevabini Gelir Veya Gelmez orasi Supheli ...[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miqrop_AmidoN Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 spam yapmayı ben de istemiorum ama ne biliim ben artık olur da bu kadar olur banned tos ama GM sux bu bi kural oldu artık[signature][hline]Kalbim Rapim Nefretim Cezam Şah ve Mat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KiMBUPiSLiK Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 said: Miqrop_AmidoN, 09 Aralık 2005 10:13 tarihinde demiş ki: ama GM sux bu bi kural oldu artık Madurlarin Hepsi Yazarsa Vay Benim Gitti Bana yardim Etmedi diye Bikac kisi Digerlerinide Atesliyo bu .. Beklemek Lazim[signature][hline]Ne Yapcaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 TOST yiyiyodu heralde gm banlarken yada canımı cekti ne?? TOS yamış :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar