Tears Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Merhaba, Arkadaşlar ben en son war craft 3 oynamıştım binalar fln kurup karşı ırk a saldırmak fln baya etkilenmiştim açıkcası. Şimdi görüyorumki "Dota" diye birşey çıkartmışlar sanırım.. Bu oyun hakkında birkaç sorum var yanıtlarsanız çok sevinirim. -Oyun OnLine mı oynanıyor? -Dota oynamak için hangi oyunları&patch leri kurmam gerekiyor? Varsa linklerinide verirseniz müthiş olur. -Ücretlimi - Freeplay mi? -Oyunun kısa bi açıklaması. Tek karaktermi yönetiyoruz yoksa ordumu ? Teşekkürler..[signature][hline]Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
raspy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 -online oynanıyor -warcraft 3 + frozen throne + 1.20 patch i waxxi.mine.nu gerekLi adres .. -waxxi serverında ya da euro battle net serverında freeplay modunda oynarsın -sadece 1 hero yönetiyorsun oyunlar geneLde 4v4 oynadıkça herolara ve itemlere alışırsın okumakla anlaşılacak gibi deil pek..
Tears Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Çok sağol en yakın sürede aranızdayım :=)[signature][hline]Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ?
Öne çıkan mesajlar