Golden Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Orc warrior: Av Exalted,Arcanite Reaper ve 200 g civarı parası var. 300 Gnome Engineer/Mining Tauren Shaman: 800 civarı gold , 300 Alchemy 315 Herbalism Helm ve eldiven epic. Sürekli mc-onyxia farmliyan guild. İki karakter de aynı accounttadır.Alıcılar ankara dan olursa sevinirim zira kutusu ve cdlerinide kendisine ileticem.Karakterler avrupa sunucularındadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ooze Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 selam abi bende us accountu var.acount ta 2 60 char ( shaman + warrior ) shaman serverin en aktif guildinde (ALE) second wave de mc kasmaktadir. ayrica ek olarak bir adet te warlock var. takas yapmak istiyorum.haumarus ozellikle istedigim server. eger ilgilenirsen lutfen mail at. [email protected][signature][hline]For The Horde!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mystro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 karakterler le ilgili daha açık konuşur musun acaba :)[signature][hline]-honor and glory don't have any meaning without sacrifice -fcuk the l33t Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Açıkçası karakter ismini vs. veremem.Çünkü hem alıcı hem de benim açımdan problem yaratabilir.Ama ciddi alıcılar merak ettiklerini bana özelden iletirlerse elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım. Saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draven_13th Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 msn den konusalım 1 [email protected] ankara / bahceli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar