Golden Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Orc warrior: Av Exalted,Arcanite Reaper ve 200 g civarı parası var. 300 Gnome Engineer/Mining Tauren Shaman: 800 civarı gold , 300 Alchemy 315 Herbalism Helm ve eldiven epic. Sürekli mc-onyxia farmliyan guild. İki karakter de aynı accounttadır.Alıcılar ankara dan olursa sevinirim zira kutusu ve cdlerinide kendisine ileticem.Karakterler avrupa sunucularındadır.
ooze Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 selam abi bende us accountu var.acount ta 2 60 char ( shaman + warrior ) shaman serverin en aktif guildinde (ALE) second wave de mc kasmaktadir. ayrica ek olarak bir adet te warlock var. takas yapmak istiyorum.haumarus ozellikle istedigim server. eger ilgilenirsen lutfen mail at. [email protected][signature][hline]For The Horde!!!
mystro Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 karakterler le ilgili daha açık konuşur musun acaba :)[signature][hline]-honor and glory don't have any meaning without sacrifice -fcuk the l33t
Golden Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Açıkçası karakter ismini vs. veremem.Çünkü hem alıcı hem de benim açımdan problem yaratabilir.Ama ciddi alıcılar merak ettiklerini bana özelden iletirlerse elimden geldiğince cevap vermeye çalışırım. Saygılar...
draven_13th Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 msn den konusalım 1 [email protected] ankara / bahceli
Öne çıkan mesajlar