Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ben daha fazla yapamicam ya bu o..ç.. derdi bitmiyor kusura bakmayın ama ben daha fazla kaldiramıyorum insan köpege bile böyle davranmaz ya bildiğiniz güzel bi server varsa söylerseniz sevinirim...[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
INyouREyes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bıktık Serverı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kökten mi bırakalım diyorsun ?[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
INyouREyes Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Aynen oyle daha konusmaya gerek yok surda dikkat edioruz süreklı magdur adamlar bırı hacklenıor biri banlanıor birinn şifrsi gelmıor adam oyuna para yatırıyor pre alıyor kullanamadan banlanıyor bu da bırakmanın sebeplerınden 1 kaçı Bnlar cok konusuldu gerci daha gerek yok bıraklım dioruz bırakamıyoruz.. yenı servera gecım dedım ya FULL ROUGE DOLU :D Iyıce tadı kaçtı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MysticaLL Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 http://www.knight-online.com.my Dene istersen myko - malezya serverı. Gerçi lag var ama bana göre temiz en azından.[signature][hline]Nick: MysticaLL Server:Beramus Level:57 (Mage) Np:228 Clan: Artık bi clanım yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 aynen yeni serverda char açacagım gider eski charlarımın açılmasını beklerim daha iyi olympiada şimdi millet paso kosp kullanıyor yeni bi server olsa[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: MysticaLL, 08 Aralık 2005 14:09 tarihinde demiş ki: http://www.knight-online.com.my Dene istersen myko - malezya serverı. Gerçi lag var ama bana göre temiz en azından. sagol kardeş indirmeye başlıyorum..[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Malezya serverında inanılmaz bir lag var. Geçici falanda değil. Ben 5 ay önce bakmıştım o zamanda geçici diyorlardı halen geçici diyorlar.[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 59 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lolo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bende malezya server'i yeni server açtiğinda geçtim hatta sanırım murtaza'da oradaydi :) görmü$tüm eğer oysa tabii ? aşiri derecede lag vardi.[signature][hline]Server / Diez MEDMAN 6X Shadow Vain Karus Clan : WinnerS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Eğer sabah saatlerinde kafeden KO oynuyorsanız hiç başlamayın MYKO'ya. Anca akşam saatlerinde (19-20 gibi) lag geçiyor. MYKO'da kosp, dupe vs. şeyler yok. Ama makro ile exp kasmak serbest. (Eslant dahilinde) Server fazla kalabalık olmadığından herkes birbirini tanıyor. O yüzden güzel bir ortam var. Birde başlayanlar human olsun mümkünse. Karus "overpowered" olmuş durumda. Bütün gün bowl'da riote, atross kesmekten bıktık.[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ayrıca benim bildiğim serverlar, Kuzey Amerika Malezya Kore Japon Çin Tayvan[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
W_I_T_C_H Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Shakkil sen taiwan serveri filan hakkında bişey bilşiyomusun eğer biliyosan siteyi tarif edermisin nası üyelik aççaz filan[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Shakkil, 08 Aralık 2005 16:58 tarihinde demiş ki: Ayrıca benim bildiğim serverlar, Kuzey Amerika Malezya Kore Japon Çin Tayvan bi türkiye eksik :D[signature][hline]:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Başka serverlarda sanki problem olmıyacak. Bence bırakalım oyunu bitsin bu çile. Ben öyle yapıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 keşke bırakabilsek..[signature][hline]lvl 62 char satılır :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shakkil Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: W_I_T_C_H, 08 Aralık 2005 21:51 tarihinde demiş ki: Shakkil sen taiwan serveri filan hakkında bişey bilşiyomusun eğer biliyosan siteyi tarif edermisin nası üyelik aççaz filan Tayvan'da şu anda free to play olan 1 tane server var. Yakın bir zamanda onuda pay to play yapıcaklar. Ayrıca dil sorunu da büyük problem.[signature][hline]ewq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Can_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Air_Wolf, 08 Aralık 2005 21:54 tarihinde demiş ki: said: Shakkil, 08 Aralık 2005 16:58 tarihinde demiş ki: Ayrıca benim bildiğim serverlar, Kuzey Amerika Malezya Kore Japon Çin Tayvan bi türkiye eksik :D lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar