CABALLOS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 slm oyunu aldım, oyun klasik image mount şekliyle install ediliyor ama ne zaman mountdan cdnin içindeki image file i seçsem invalid image file diyo. cdyi değiştirdim gene aynı sorun. aynı şekilde oyunu yükleyen varsa yardımcı olabilir mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cmrownz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben herşeyi yapiyorum sr7.stop dan hide diyorum oyunu açmaya gelince Original Disc Could not be found dior çldrcam biri acil yardımıma koşsun[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sfnightmare ve demotools4.0 ile çalışıyor ama patchini yapınca aynı şeyi söyleyemeyecem o zaman çalışmıyor oyun... sfnightmare den cdsürücülerini ve nod'u kapa gerekir eğer cdromların seconderylerdeyse tabi ordan sec master sec slave ide kapa(ben öyle yapıyorum)sonra demo4.0 dvdi tak çalışıyor patchsiz.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 uğraşmaya değmez aşırı iğrenç olmuş oyun. enter the matrix üstüne bir şey koymadıkları gibi oynanabilirliği daha da kötü etmişler. allah akıl fikir vere.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 katılıyorum berbat bi oyun patchide çalişmayınca dellendim kaldirdim yedeklediğim dvd nerde allahbilir ;) ps2 dede çekmiştim ağlamak istiyorum :)[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar