CABALLOS Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 21, 2005 slm oyunu aldım, oyun klasik image mount şekliyle install ediliyor ama ne zaman mountdan cdnin içindeki image file i seçsem invalid image file diyo. cdyi değiştirdim gene aynı sorun. aynı şekilde oyunu yükleyen varsa yardımcı olabilir mi acaba
cmrownz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben herşeyi yapiyorum sr7.stop dan hide diyorum oyunu açmaya gelince Original Disc Could not be found dior çldrcam biri acil yardımıma koşsun[signature][hline] hezimet oyle olmaz boyle olur
Dux Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 sfnightmare ve demotools4.0 ile çalışıyor ama patchini yapınca aynı şeyi söyleyemeyecem o zaman çalışmıyor oyun... sfnightmare den cdsürücülerini ve nod'u kapa gerekir eğer cdromların seconderylerdeyse tabi ordan sec master sec slave ide kapa(ben öyle yapıyorum)sonra demo4.0 dvdi tak çalışıyor patchsiz.[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 uğraşmaya değmez aşırı iğrenç olmuş oyun. enter the matrix üstüne bir şey koymadıkları gibi oynanabilirliği daha da kötü etmişler. allah akıl fikir vere.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Guild Wars Türkiye | MZ: Brotherhood of the Ball
Dux Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 katılıyorum berbat bi oyun patchide çalişmayınca dellendim kaldirdim yedeklediğim dvd nerde allahbilir ;) ps2 dede çekmiştim ağlamak istiyorum :)[signature][hline]-i am not fat, my mom says i'm big boneddd. -screwww you guyssss i'm going hoomee. eric the cartman
Öne çıkan mesajlar