illailla Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 [email protected] [email protected] [email protected] [email protected] bu güne kadar benim ulaşabildiğim adresler umarım bunlara pek işiniz düşmez iş yapıcı cevap hiç gelmedi :D[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 customer supporttaki bildiğim gm isimleride edyy , ricky ( sanırım bu _biff_) tifany[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 arkadaşlar yanlış anlamayın bu adresleri işi olan kullansın die yazdım foruma (gerçi cevap vermeye üşeniyor adamlar ama siz yılmadan ısrar edin belkim cevap gelir :D )[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 adamlar cvp vermiyor[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 http://www.k2network.net/home.html bakın buda oyunun gerçek yapımcıların web sitesi özellikle buradaki insanlara yoğunlaştırın maillerinizi akıcı bir dille yazmaya çalışın veya yazdırın derdinizi[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 valla 3 4 charımın şifresi değişti yapmadıgım kalmadı ama artık pes ettim beklicem zaten 1 2 güne şifreler eski haline dönecekmiş (öyle duydum)[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 biz bu oyun yapımcılarından kız istemiyozki sadece cevap versinler dioz bunlarda pek nazlı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Kız evi naz evi :)[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 du gmye yazak gm bir adet kız plsssss :D tabe allahın emriyle isticez yaf hemide imam nikahıyla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: korix, 07 Aralık 2005 22:38 tarihinde demiş ki: du gmye yazak gm bir adet kız plsssss :D tabe allahın emriyle isticez yaf hemide imam nikahıyla :D ben gönderdim bile :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben buket çiçek bilem gönderdim sen geç kalmışsın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya kardeş kara kedi gibi girdin ha aramıza ben kızı alacaktım akraba oluncada edit olacaktım yıktın hayallerim :([signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yaf istenecekbir kız daha varmış (tiyo çok güvenilir bir kaynaktan örendim ) yannıs daha 8 yaşında büyümesini beklicez ahha o zaman bacanak olurus senne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 aha bi sübyancı olmadıgımız kalmıştı onuda yaptın :D[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yok yaf diyomya beklicez diye büyücek tabe sende az daha büyücen ahan o zaman işe subyancılık demecekler aşk dicekler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 eyi hade öyle olsun sen besle büyüt yaşı gelince posta ile gönder bana xD[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akcesmeli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 62 lvl char gitti umudum gittibişi diyim usko oynanmaz cebinizden paranizi alana kadar destek olcaz derler sallarlar beramusta gm ler sadece millete eks kassin mesela Mormegil e yalan derse o gm ya da mormegil cıksın ama millet okadar insan madur oldu 1ine bir acıklama 1 cvp yok beramusun heryeri kosp koxp n varsa ama gm ler kecondan kekuri cıkarmak isteyen kospculari banlior ama czde millet pkda aldi basini gitti bov u eline alan king eskiden belli adamlar keserdi simdi :) o kesenleri kesiolar .P yazık emege saygı duyun bu kadar milleti uskoyu yok ettiniz keske turkler bu oyuna gelmeseydi keske ke ye gecmeseydik biz eski oyunu istioz ke geldi mertlik gitti fu... usko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 alla hallaaaaaaaaaaaaaaaa kardeş senin gibi 9999 defa yazdık ama s... bile olmadı. :@[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akcesmeli Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 orada türkler yazmısım düzeltmek istiom türk gm ler yani o pijler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Your account has been banned abusing the Knight Online Code of Conduct and/or End User License Agreement. This account will remain banned. Please do not contact us any further on this issue. .................................. Hi User, This has been forwarded onto our Customer Service. Due to the volume of e-mails sent daily, our customer service department will get to your issue as soon as possible. Thanks. -- Webmaster - Knight Online World . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . K2 Network e. [email protected] http://www.knightonlineworld.com Hi there, Thanks for your email, however, I am currently out of the office or do not have access to my email. I will return your message as soon as I am able. ............................................ Can you be more specific of what the issue is, we are not sure of what your issue is. Thanks for contacting customer support. .......................................................... Please resubmit a better description of the problem you are having so we can better assist you. Thank you for contacting KOL Support. ................................................ Dear customer,your character is banned for abusing the Knight Online Code of Conduct and/or End User License Agreement. This character will remain banned. Please do not contact us any further on this issue. bana gelen mailler bunlar hala gerçek bir block sebebi ve günü yok yıkılmadım ayaktayım yılmadım hala maile boğuyorum vatandaşları :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yahu bıde sıtede blocklu gozukmuyor enteresan olanda o sayfada blocklu degıl oyuna gırerken blocklu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 işe yaramasada savaşın :D[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 valla son 2 gün daha bekleyecem bakacam şifreyi yapmazsalar bırakacaz mecburi. :-([signature][hline]lvl 62 char satılır :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 air gönderdiğin maillere cevap geliyormu gelmiyosa söle gidem gm yi furam :D[signature][hline]Beşiktaş bir eşkiyanın hayata itirazıdır..Susarsa çatışma,konuşursa savaş,yazarsa destan, severse DEVRİM olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 cvp gelse burda ne işim var :-P[signature][hline]lvl 62 char satılır :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar