shimana Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 benim bi arkadaş laptopundaki wirelessla arkadaşıyla warcraft (veya herhangi diğer bi oyun oynamak istiyo). bana sordu ben bilmiyorm ama bi sorayım dedim. war mıdır aranızda bilen???[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 wireless!=infrared[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
MasterLich Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 eger int uzerinden online oyadıysan bilirsin o oyun nerdeyse dunyanın dier ucundaki bi hostun oyunundasın gibi yawas olur2 tarafda zor oynara araya compputer atarsan easy bile olsa yarar gecer sizi:D[signature][hline]WARCRAFT ve PC en buyuk tutkularım
shimana Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: raistlinthewiz, 06 Aralık 2005 20:10 tarihinde demiş ki: wireless!=infrared abi işte bizim arkadaşın öküzlüğü. ne yazayım dedim oğlum wireless infrared değildir dedim (çok da anlamam ama) lan yaz dedi lavuk. dalga malzemesi olduk sayesinde. lol öhm.. üslüba, kullandığımız kelimelere az bi dikkat etsek? //Lyrent[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god [Bu mesaj shimana tarafından 06 Aralık 2005 20:43 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Lyrent tarafından 06 Aralık 2005 21:10 tarihinde değiştirilmiştir]
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 said: shimana, 06 Aralık 2005 20:43 tarihinde demiş ki: said: raistlinthewiz, 06 Aralık 2005 20:10 tarihinde demiş ki: wireless!=infrared abi işte bizim arkadaşın öküzlüğü. ne yazayım dedim oğlum wireless infrared değildir dedim (çok da anlamam ama) lan yaz dedi lavuk. dalga malzemesi olduk sayesinde. lol öhm.. üslüba, kullandığımız kelimelere az bi dikkat etsek? //Lyrent dalga gecmek gibi bir amacim yoktu aslen, sadece kucuk bir yanlisligi duzeltmek. sunu ekleyeyim, wireless uzerınden oynayabilirsiniz, tek yapmanı gereken 2 bilgisayar arasında wifi baglantıyı kurmak. egerki buludugnuz yerde bir wifi-gateway fln varsa herhangi birseye gerek yok direkt kablosuz aga baglanmanız yeterli. Yoksa eger, adhoc-wifi network kurmanız gerekirki, buda windows bir arac yardımıyla yapılıyor bildigim kadrıyla(kablosuz ag kur gibi birsey ismi...)[signature][hline]yet another PvPGN site: warcraft3r.mine.nu Da Blog BoneSoul - LVL60 Undead Mage - Burning Legion
Revenge Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 9, 2005 Valla biz uninin wireless agına baglanıyoruz,sonra Lan Game'den oynuyoruz direk.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır. G3NKs
Öne çıkan mesajlar