Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hunter set sorunsalı(m)

Earenwen

Öne çıkan mesajlar

şimdi, benim ejderhalara karşı zaafım var. şu anki amacım, black dragonscale boots için gereken mc droplarını toplamak. ki biliyorum o botlar ilerde bi işe yaramıcak
ama asıl sorunum şu, bende bootlar hariç tüm black dragonscale itemleri var. dragonstalker setine ulaşmak için, hangi setleri toplamalıyım?
şu halimle mc ye girip botumu yapıp, bwl ye girme imkanım var mı? yoksa ille de beaststalker ve sonrasında giantstalker mı toplamam lazım? veya başka bir alternatif?
ha bu arada asıl amacım pvp yapmak, ona göre cevap verirseniz sevinirim + en son rank e gelmek gibi bir amacım yok, amacım eğlenmek
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 08 Aralık 2005 19:43 tarihinde demiş ki:
bwl ye girmenin o botlarla alakasi yok quest yapman lazim onlar sadece gucune guc katar. yada dusurur :P

ben gidebilirmiyim derken, orda sağ kalmaktan bahsediyorum ayrıca adam kalkıp itemlerini değişitir diyip gruba almayabilir

sonuçta nasıl bir item toplama yolu izlesem benim açımdan daha iyi olur diye soruyorum. ey pati halkı duy sesimi!! :p

[Bu mesaj Earenwen tarafından 08 Aralık 2005 20:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

pati kardeşliği açısından senin sorunsalın hepimizin sorunsalı
sorunsallarını burada paylaşarak ifade etmen diğer pati kardeşlere
sorunsalları hakkında söz hakkı tanır ve çözümler açısından umut sağlar :D[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir
Sosyal ağlarda paylaş

Kasma yahu ne kasıyorsunki ? Expansion çıkacak lvl70 blue ları lvl60 tier2 epicine eşit olacak nerdeyse, blizz söyledi bizzat.

Exp çıkana kadar yapılacak en mantıklı şey para kasmak veya oyundan zevk almaya bakmak.[signature][hline]EU-Neptulon 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin (Ret)
EU-Laughing Skull 42 Orc Hunter (Ret), 20 Tauren Warrior (Ret)
Sosyal ağlarda paylaş

yok ya kasılır gene oynamak ıcın expansıon beklenırmı otur kas en superı zaten lvl 70 e cıkmak ıcın 60 a akdar kasıtıgın exp kadar exp kasman lazım kasış iş[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi...
31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi...
Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara...

"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...