Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik sticker ı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bence mukemmel olur...her daimde her sekilde arkasinda olurum ankara temsilcisi olarak..[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir.
Mesaj tarihi:
paticik sticker ı değilde, paticik strikerı yapsak.
Hakan Şükür'ün yerine milli takımda oynasa, topu istop edebilse, şut çekebilse falan
hoş olmaz mı?[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi.
Mesaj tarihi:
veya paticik şabanı yapsak , hakan şüküre teklif götürsek o olsa şahsen bizzat :D[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki:
pardon
Mesaj tarihi:
d..b
=o= paticik.com

gibi bişiy olursa daha tatlı olmaszmı? :) :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac

[Bu mesaj Arden tarafından 04 Eylül 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Özalitçilerden yaptırabilirsiniz bireysel olarak sanırım.. tabi adam tanıdıksa işiniz kolay.. Mimarlıkta veya hayvan çıktı alınan bir mühendislikte okuyan arkadaşınız varsa ona söyleyin tanıdık bir özalitçisi vardır onun kesin =P O yardımcı olur size[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
matbaa işi kolay siz paradan bahsedin :)

ben arkaya "bab the kenk" yazıcam :D[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
pardon
Mesaj tarihi:
Bence buraya biri bir dizayn koysun isteyenlerde büyük bir kırtasiyeye gidip çıktısını alsın. En fazla 50kuruş falan olması lazım hadi bilemedin 1YTL. Toplu halde yapılırsa astarı yüzünden pahalıya gelir.[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
kırtasiye dediği büyük ihtimalle kadıköyde cemil özalit gibi yerler..

dediği gibi yapılabilir , isteyen burdan dosyayı alır gider oraya bastırır..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
pardon
Mesaj tarihi:
ben şimdi kullandığım araca yaptırmam ama 1 aya kdr allah kısmet ederse bi vasıta alıcam kendime.o zmn ilk işim bi =o= stickeri koymak olucak
altınada bi pati işareti koyucam galiba.bence güzel olur[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak!
Mesaj tarihi:
mezun oldugum lisenin sticker ini yapistirmicak olsam alirdim hatta kendim yaptirir yapistirirdim ama arka camda ilan panosuna doner sticker ustune sticker :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma
Tutarsanda sakın bırakma

a.k.a homoid
Mesaj tarihi:
o zaman hadi cizsin birileri guzel birsey.ama ole abarti sey yapmasin sonucta reklamciya gidicek.

Ankara icin siparis alip yaptirsak sole 40 50 tane nasi olur acaba? istanbulda bole bir calismaya girse.[signature][hline]Who can explain?
Mesaj tarihi:
Etiket olarak değil de, bu copy centerlarda şeffaf olarak yaptırılabiliyor. Maliyeti de 10 milyonu aşmaz, maket yaparken bazen lazım oluyor kullandığımız bir yöntemdir.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
  • 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...