ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 şu t-shirt ten aklıma geldi. bitane sticker yaptırsak ön cama veya arka cama yapıştırtsak isterbüyük boy ister küçük boy nası olur? yorumları alıım?[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 bence mukemmel olur...her daimde her sekilde arkasinda olurum ankara temsilcisi olarak..[signature][hline]Yemek yemek icin yasamamali,hayatta kalmak icin yemelidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nukem_Verite Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 paticik sticker ı değilde, paticik strikerı yapsak. Hakan Şükür'ün yerine milli takımda oynasa, topu istop edebilse, şut çekebilse falan hoş olmaz mı?[signature][hline]Mayhem, 13 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: p.mye site adresini gönder, halledeyim siteyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 veya paticik şabanı yapsak , hakan şüküre teklif götürsek o olsa şahsen bizzat :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 abi dağıtmayın başlığı ya :D[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Yemin ediyorum Paticik strikeri okudum başlığı açmadan :) Benimde gönlüm striker dan yana.. Sticker derseniz ben onu arabama yapıştırmam açık söyleyim :D[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2005 noolcak arka camda küçücük bi=0= işareti[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arden Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2005 d..b =o= paticik.com gibi bişiy olursa daha tatlı olmaszmı? :) :)[signature][hline]Frantic tic tic tic tac [Bu mesaj Arden tarafından 04 Eylül 2005 13:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DjHellioN Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 ne farkederki[signature][hline]İşte Bunu Seviyorum=Plaklar What do you do? Yat the u you do Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 olsa çok tatlı dururdu arabada.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Hehe pati koyarsın sonra sarı bileklik muhabbetine döner. Millet işportadan alıp sarı bileklik takıyor moda diye :D İşportadan alıp pati stickeri yapıştırırlar sonrada[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Özalitçilerden yaptırabilirsiniz bireysel olarak sanırım.. tabi adam tanıdıksa işiniz kolay.. Mimarlıkta veya hayvan çıktı alınan bir mühendislikte okuyan arkadaşınız varsa ona söyleyin tanıdık bir özalitçisi vardır onun kesin =P O yardımcı olur size[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 matbaa işi kolay siz paradan bahsedin :) ben arkaya "bab the kenk" yazıcam :D[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2005 Bence buraya biri bir dizayn koysun isteyenlerde büyük bir kırtasiyeye gidip çıktısını alsın. En fazla 50kuruş falan olması lazım hadi bilemedin 1YTL. Toplu halde yapılırsa astarı yüzünden pahalıya gelir.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Kırtasiyede o dızayn ın nası sticker ı nı yaptıcaksın?[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 İlk elden konuşuyorum. Kırtasiyede etiket baskı yapılmaz :)[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2005 kırtasiye dediği büyük ihtimalle kadıköyde cemil özalit gibi yerler.. dediği gibi yapılabilir , isteyen burdan dosyayı alır gider oraya bastırır..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger series, 30 Ağustos 2005 19:55 tarihinde demiş ki: pardon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 ben şimdi kullandığım araca yaptırmam ama 1 aya kdr allah kısmet ederse bi vasıta alıcam kendime.o zmn ilk işim bi =o= stickeri koymak olucak altınada bi pati işareti koyucam galiba.bence güzel olur[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 mezun oldugum lisenin sticker ini yapistirmicak olsam alirdim hatta kendim yaptirir yapistirirdim ama arka camda ilan panosuna doner sticker ustune sticker :D[signature][hline]Bir leoparı sakın kuyruğundan tutma Tutarsanda sakın bırakma a.k.a homoid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 striker olabilir bencede.[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 o zaman hadi cizsin birileri guzel birsey.ama ole abarti sey yapmasin sonucta reklamciya gidicek. Ankara icin siparis alip yaptirsak sole 40 50 tane nasi olur acaba? istanbulda bole bir calismaya girse.[signature][hline]Who can explain? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 eheheh[signature][hline]FİLTHY PLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 bıde benim arabam yok bisikletime yapıştırsam olurmu?[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cafein Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Etiket olarak değil de, bu copy centerlarda şeffaf olarak yaptırılabiliyor. Maliyeti de 10 milyonu aşmaz, maket yaparken bazen lazım oluyor kullandığımız bir yöntemdir.[signature][hline]Rampaların ustası, Liv Tyler'ın hastasıyım. Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yok mu bu işe önayak olucak biri?[signature][hline]Bundan böyle herşey daha güzel olacak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar