Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hajime no ippo

kender

Öne çıkan mesajlar

Theghosthand said:

2

2. bölümü çok beğendim dövüşler çok sağlam.
Şimdi boks bilen biri beni aydınlatsın bu adam dirseğini nasıl kullanabiliyor.(bloody cross).
Dirsekle yumruğun yönünü değiştirme diye birşey yapılabilir mi.Adamın kolunu kırarsın bence.Yoksa çok hızlı yapıyor hakem bile görmüyor mu:)

eğer karşında counter kullanan biri varsa ve sen bu durumu kırma amacıyla aylar öncesinden rakibi çalışıp planlı bir şekilde harekete geçmeyi bekliyorsan yaparsın. fakat refleks olarak yapılabilir mi gibi soruyosan z kalite bir kung-fu filminde falan olabilir

ben her salı-perşembe boks ve kick boks maçları seyrediyorum euro-sports'ta.k-1'i showtime'ı baya yakından takip ediyorum
netten maçları çekip seyrediyorum falan fakat bir kere bloody cross'a yakın birşey görmediğimi söyleyebilirim.

@kenshin: cumartesi istanbuldayım üçüncü bölümü izleme beraber seyredek. sonrada sparringU fkhj
Sosyal ağlarda paylaş

Theghosthand said:

2

2. bölümü çok beğendim dövüşler çok sağlam.
Şimdi boks bilen biri beni aydınlatsın bu adam dirseğini nasıl kullanabiliyor.(bloody cross).
Dirsekle yumruğun yönünü değiştirme diye birşey yapılabilir mi.Adamın kolunu kırarsın bence.Yoksa çok hızlı yapıyor hakem bile görmüyor mu:)

2

ya miyatanın kolunun dirseğinin iç kısmını kendi dirseği ile yukarı doğru ittiryor ve miyatanın yumruğunun kısa düşmesinis sağlıyor yani miyatanın kolunu dıştan içe değil içten dışa ittiryo

@Ving...Gel conem önce efendi sonra akıllı ol ama
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...