Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Yok ya netten kesin kaynaklara bakmadım da kendi kulağımdan eminim değişmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throne_eins_meister Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2009 Az önce de çıkan bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2009 836 animesinden sonra mangası gaza geldi 838'e kadar çıkardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 noldu yaw yeni bölümler ne zaman gelecek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Yeni sezonu kastediyorsan ilk iki bölüm altyazılı olarak çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2009 ilk bölümü izledim ikinci bölümü soruyodum saol. çekeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 oba süper yeni bölümler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 imba yapmışlar counterları hiç bitmesin bu anime mimkinse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 2 2. bölümü çok beğendim dövüşler çok sağlam. Şimdi boks bilen biri beni aydınlatsın bu adam dirseğini nasıl kullanabiliyor.(bloody cross). Dirsekle yumruğun yönünü değiştirme diye birşey yapılabilir mi.Adamın kolunu kırarsın bence.Yoksa çok hızlı yapıyor hakem bile görmüyor mu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Theghosthand said: 2 2. bölümü çok beğendim dövüşler çok sağlam. Şimdi boks bilen biri beni aydınlatsın bu adam dirseğini nasıl kullanabiliyor.(bloody cross). Dirsekle yumruğun yönünü değiştirme diye birşey yapılabilir mi.Adamın kolunu kırarsın bence.Yoksa çok hızlı yapıyor hakem bile görmüyor mu:) eğer karşında counter kullanan biri varsa ve sen bu durumu kırma amacıyla aylar öncesinden rakibi çalışıp planlı bir şekilde harekete geçmeyi bekliyorsan yaparsın. fakat refleks olarak yapılabilir mi gibi soruyosan z kalite bir kung-fu filminde falan olabilir ben her salı-perşembe boks ve kick boks maçları seyrediyorum euro-sports'ta.k-1'i showtime'ı baya yakından takip ediyorum netten maçları çekip seyrediyorum falan fakat bir kere bloody cross'a yakın birşey görmediğimi söyleyebilirim. @kenshin: cumartesi istanbuldayım üçüncü bölümü izleme beraber seyredek. sonrada sparringU fkhj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 KenshinHimura said: İppo'nun sesimi değişmiş ?!? yok yau http://www.animenewsnetwork.com/encyclopedia/people.php?id=12418 evet değişmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2009 Theghosthand said: 2 2. bölümü çok beğendim dövüşler çok sağlam. Şimdi boks bilen biri beni aydınlatsın bu adam dirseğini nasıl kullanabiliyor.(bloody cross). Dirsekle yumruğun yönünü değiştirme diye birşey yapılabilir mi.Adamın kolunu kırarsın bence.Yoksa çok hızlı yapıyor hakem bile görmüyor mu:) 2 ya miyatanın kolunun dirseğinin iç kısmını kendi dirseği ile yukarı doğru ittiryor ve miyatanın yumruğunun kısa düşmesinis sağlıyor yani miyatanın kolunu dıştan içe değil içten dışa ittiryo @Ving...Gel conem önce efendi sonra akıllı ol ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2009 flickerla kaşlarını alırım olm akıllı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2009 üçü kenshinle seyrettik. en iyi bölümlerinden biriydi bana göre. miyata en başından beri baya sevdiğim bir karakter hatta ippodan çok sevdiğimi söyleyebilirim. özellikle rage'e girmesi lezizdi. bakalım dördü seyredicem birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2009 Anime adamı acayip doyuruo ve bir an olsun nefes aldırmıyo tam maç bitti dedim 3. bölümde şimdi 4.bölümde 4 ricardo martinez sparı var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 tam gaz devam ediyo anime 10 numara 5 ricardo vs date 6. bölüm hade bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2009 dur izlicem dur! şişş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 çok kötü bir bölümdü ya. ittirdiğimin date'si nasıl miyatayla öyle dalga geçer. ippoda nasıl zorlandığını görmüştük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 .. it was a real eye opener boru değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2009 6. bölüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2009 7.bölüm fena yerde kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2009 8 Date Eiji = Man 101(Introduction to Manliness) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2009 9 ooh itadaki de geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 manga 846 o yee fucking finish! son 3 mesajı kendi kendime atmışım be ne inat herifim allah nası biliosa öle yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2009 10 11 12 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar