Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 834 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 kaç gün kaldı lan?! 15 gün falan dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 6ocakmı ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 835 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 6 ocak oldu hani nerde hani? niye nerde? hani yok bulamadım ben nerde ki hani? nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 bu gün gündüz saatlerinde raw verilir.Öbür güne sub çıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Gece 2de yayınlanıcakmış anime Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Türkiye saatiyle 18:30'da yayınlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theghosthand Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Canlı izlemeye niyeti olan varsa KeyHoleTV'yi indirsin. Listeden Nihon TV'yi seçin. Şu anda One Outs yayınlanıyor 15-20 dakikaya başlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 altyazılı olsa uğraşırdım. makinoçukun dışında birşey anlayacağımı sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 kuzo'yu anlarsın birde :D benim en çok aklımda o kaldı ippodan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2009 yarına anca çıkar onun subu, gidin uyuyun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Dragonfire said: kuzo'yu anlarsın birde :D benim en çok aklımda o kaldı ippodan. ben onu kozo diye anladıydım. kedilerimden birinin adıda 'kız'dı. kızo kızo derken kozo oldu dsklghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Sabaha kadar bekledim çıkmadı bilg başında sızmışım şimdi antremandan geldim indiriyorum rawı 1 saate inecek o yah wundebah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 ippo pwnz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Hajime no Ippo - New Challanger - 01 720p Kalitesinden falan bihaberim. Birkaç dakka önce çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 kıyağım olsun alt yazılı süper kalite ama online http://www.anilinkz.com/hajime-no-ippo/hajime-no-ippo-new-challenger-episode-1/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Hayırlı olsun ben de indireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 İzledim ama 1-2 nokta beni rahatsız etti. İpponun sesi değişmiş hiç beğenmedim. Kumininde sesi değişmiş onuda beğenmedim. Bana göre dövüşler arasını çabuk geçip dövüşlere abanacaklar. 2145689 bölüm antrenman değilde 1 bölüm antrenman 5 bölüm dövüş gibi olacak mesela ki isabetli bir seçim olur. Onun dışında çizim kalitei çok güzel baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 ipponun sesi mi değişmiş? izlerken anlamadım tekrar açtım yine anlamadım hatırlamıyorum demekki o kadar net sesini. çizimlerde bariz bir güzelleşme var. fakat ben ippo seyretmeye başladığımda anime bitmişti. arkaarkaya 25 bölüm seyrettiğimi hatırlıyorum yani 3 günde bitirmiştim. şimdi böle bekle çıksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Bana o konuda en çok mangası koydu. Geçen aylarda başladığımda günde 30 bölüm falan okurken şimdi ayda 2bölüm okumak kesmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Nazı özlemişim ya :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 İppo'nun sesimi değişmiş ?!? yok yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Şimdi ilk bölümlere baktım tekrarda emin olamadım. Bana hala değişmiş gibi geliyor ama benziyorda. Belki ses kalitesindeki değişiklikten dolayıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar