Jenniferrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bana Mail Adresimden Ulaşın Bağlantı Kuralım Ve Yardım Ederim size emin olun [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Dostum yardım edeceksen burdan yazmanı tavsiye ederim. Mağdur durumda olanların hepsi burda ve sen bunu nasıl ve ne karşılığında yapacaksın? Cevap pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wsadad Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yok saol kalsın balonun patlasaydı bi ihtimal gelirdim ama bosver saol[signature][hline]Job : Shaman Nation : Karus Nick : Ulotrix_P LvL : 4x Race : Puri Tuarek Np : 2xxx Clan :n00bz Server : Olympia Sürekli güncellemeye çalışacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 agaa aydi ile paswörd versem yardımcı olurmusuN?[signature][hline]NecrozaN/n00bz/1xxx/4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bu mailden mi yardım yapıcaksın [email protected] :O Uza pls[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Sakın kanmayın yardım edecek olan burdanda eder. Fırsatçılara izin vermeyin ve bu topicede yazmayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bende lvl 62 char var yardımcı olacaksan şifremi falan verim sana ?[signature][hline]lvl 62 char satılır :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 lol kerız bulursam alırım elınden charını der gıbı :D[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Air dostum bu kadar saf olma pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 senin bu maile şifremi falan gönderdim gir bak maile :D[signature][hline]lvl 62 char satılır :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jenniferrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ben şimdi ne dedimki allahım ya[signature][hline]Nick :Jenniferrrr Level :51 Server :Diez Class :Rogue Irk :Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chay Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 aciz durumda olanları s... için süper bir fırsat yazsaymışsın daha gerçekçi olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Jenniferrr, 08 Aralık 2005 22:05 tarihinde demiş ki: Ben şimdi ne dedimki allahım ya kardeş burda kimse yabancı değil allaha şükür herkez müslüman(öyle dimi) :D yabancı kimse yok herkeze anlat herkez faydalansın[signature][hline]lvl 62 char satılır :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jenniferrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ağzını topla eğer böle cavaplar yazacaksan girme bu foruma[signature][hline]Nick :Jenniferrrr Level :51 Server :Diez Class :Rogue Irk :Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 burdan söle o yardımlarını herkez faydalansın lol[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Jenniferrr, 08 Aralık 2005 22:09 tarihinde demiş ki: ağzını topla eğer böle cavaplar yazacaksan girme bu foruma bu konuda hak veriyorum kufur yok :D[signature][hline]lvl 62 char satılır :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 jennifer hadi başla o zaman yardıma. Zaman kısıtlı elini cabuk tut. Başlada görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: xXTaLkativeXx, 08 Aralık 2005 22:10 tarihinde demiş ki: burdan söle o yardımlarını herkez faydalansın lol hepimiz seni bekliyoruz :D kesin dalga geçiyorsundur ama neyse dinliyoruz seni[signature][hline]lvl 62 char satılır :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Jenniferrr, 08 Aralık 2005 22:09 tarihinde demiş ki: ağzını topla eğer böle cavaplar yazacaksan girme bu foruma yardım plz item plz aga baba ivi kaç? aga party plz np lazım aga pls clan + ivi kaç?[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jenniferrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 isteyen gelir msn adresinde konuşuruz isteyen gelmez bu size kalmış[signature][hline]Nick :Jenniferrrr Level :51 Server :..diez.. Class :Rogue Irk :Human Clan : TheOttomanEmpire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 de get lan böyle gerizakalılara kanmayın sakın[signature][hline]lvl 62 char satılır :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xyz Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 jennifer insanları oyalama ve umut verme sende aynı duruma düşersin bunu unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jenniferrr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 neyse ya vaz geçtim nasıl bu konuyu silerim yada kilitliyebilirim yardım pls[signature][hline]Nick :Jenniferrrr Level :51 Server :..diez.. Class :Rogue Irk :Human Clan : TheOttomanEmpire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cursed- Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Jenniferrr, 08 Aralık 2005 22:44 tarihinde demiş ki: neyse ya vaz geçtim nasıl bu konuyu silerim yada kilitliyebilirim yardım pls kardes sen ne konuda yardımcı olucaksın şu pati de Knightonline bölümüne bakıpta neye yardımcı olabilcegini çözdünmü? sen Knightonline k2Network de Yönetici felanmısınki milletin sorunu ile ilgileniceksın (Görüldügü gibi Şifre sorunu) böyle saçma sapan başlıklar açmayın..[signature][hline]Areste ALınık +8 Shard +7 Dark Vane Özel msj atsın satmak isteyenler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Jenniferrr aga hepsi seninmi?:D[signature][hline]I miss You [Bu mesaj Cagr1 tarafından 08 Aralık 2005 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar