Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aciz Durumda Olanlar İçin Süper Bi Fırsat

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dostum yardım edeceksen burdan yazmanı tavsiye ederim. Mağdur durumda olanların hepsi burda ve sen bunu nasıl ve ne karşılığında yapacaksın? Cevap pls.
Mesaj tarihi:
yok saol kalsın balonun patlasaydı bi ihtimal gelirdim ama bosver saol[signature][hline]Job : Shaman
Nation : Karus
Nick : Ulotrix_P
LvL : 4x
Race : Puri Tuarek
Np : 2xxx
Clan :n00bz
Server : Olympia
Sürekli güncellemeye çalışacağım
Mesaj tarihi:
lol kerız bulursam alırım elınden charını der gıbı :D[signature][hline]Name : wildrain / PenY
Clan : YoQ! / YoQ!
Lvl : 6x / 6x
Class : Kasar Hood / Arch mage
Nation: El Morad / El Morad
Np :1xxxx / YoQ!
Server: Ares / Ares
Mesaj tarihi:
said:
Jenniferrr, 08 Aralık 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
Ben şimdi ne dedimki allahım ya

kardeş burda kimse yabancı değil allaha şükür herkez müslüman(öyle dimi) :D yabancı kimse yok herkeze anlat herkez faydalansın[signature][hline]lvl 62 char satılır
:hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr:
Mesaj tarihi:
said:
Jenniferrr, 08 Aralık 2005 22:09 tarihinde demiş ki:
ağzını topla eğer böle cavaplar yazacaksan girme bu foruma

yardım plz item plz aga baba ivi kaç? aga party plz np lazım aga pls clan + ivi kaç?[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage
Np:148k+
Clan:------
Mesaj tarihi:
isteyen gelir msn adresinde konuşuruz isteyen gelmez bu size kalmış[signature][hline]Nick :Jenniferrrr
Level :51
Server :..diez..
Class :Rogue
Irk :Human
Clan : TheOttomanEmpire
Mesaj tarihi:
neyse ya vaz geçtim nasıl bu konuyu silerim yada kilitliyebilirim yardım pls[signature][hline]Nick :Jenniferrrr
Level :51
Server :..diez..
Class :Rogue
Irk :Human
Clan : TheOttomanEmpire
Mesaj tarihi:
said:
Jenniferrr, 08 Aralık 2005 22:44 tarihinde demiş ki:
neyse ya vaz geçtim nasıl bu konuyu silerim yada kilitliyebilirim yardım pls

kardes sen ne konuda yardımcı olucaksın şu pati de Knightonline bölümüne bakıpta neye yardımcı olabilcegini çözdünmü? sen Knightonline k2Network de Yönetici felanmısınki milletin sorunu ile ilgileniceksın (Görüldügü gibi Şifre sorunu) böyle saçma sapan başlıklar açmayın..[signature][hline]Areste ALınık +8 Shard +7 Dark Vane Özel msj atsın satmak isteyenler..
  • Yeni Oluştur...