kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 NERO'da sorun çıkıyor, Disc Juggler'ın da istediğim özellikleri yok... 10'lu çoğaltma için önerebileceğiniz bir DVD çoğaltma yazılımı var mı? (1 master imaj/DVD verilecek, aynısından 10 tane kopya çıkaracak duplicator ile)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yanlış hatırlamıyorsam alcoholle yazabilirsin. Alcohol[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Alcohol simultane çoklu yazımı desteklemez malesef. Aslında komik bir durum, bu işe hiç el atılmamış gibi görünüyor benim tarafımdan. Sadece Nero ve Disc Juggler mı yani? Cidden çok komik...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 heheh imzandan belli oluyor bu işlerin ustadı olduğun :) imzaya dikkat etmemiştim =)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Yok, ustalıktan değil. Hatta yazılım da bana lazım değil. Ben sadece arşivciyim =) Bir yazılım firmasıyla anlaşma yapılıyor, baskıcıyla anlaşma yapılıyor, ortada yüz milyara yakın bir para var ama iş gününe tek tek kopya ile yetişmeye uzaktan yakından alaka yok malesef... Dışarıdan yaptırılacak adam da CD başına inanılmaz bir rakam istediği için ekstra bir formül üretildi, ama program yok malesef...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ortada güzel para var :=)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 clonedvd ile yapabilrsin bağımsız çalışıyolar birbirlerinden sistemi kastırabilir belki onu bilemem[signature][hline]FASTRELOAD Spidee, 03 Aralık 2005 00:49 tarihinde demiş ki: Abi sevgiline atacağın mesajı Paticik'de mi soruyorsun ? Hep beraber mi çıkacağız bu kızla ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 CloneDVD'de simultaneyi desteklemez malesef... Çoklu aygıt olması lazım, şu an -sanırsam, emin olmamakla birlikte- akla gelebilecek her tür yazılım hakkında bilgim var CD/DVD klonlama hakkında... Benim çoklu kopyalama yapamadığını bildiklerim; Blindwrite Suit CloneDVD Alcohol FantomCD CDBurnerXP Pro 3 NTI Easy CD copy Fast Copier Duplicator V4 Deepburn AoA DVD Copier Easy Clone For DVD 1 Click DVD Copy Showel CDRWin RawCopy Bunlar beceremiyor, ben denedim. Hakikaten garip ama, altı üstü birileri SCSI benzeri bir arayüz yazacak CD kopyalama yazılımlarına, hafıza yönetecek =)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 DMS arayıp sorsana bir yardım ediyorlar bayaa Kartı vardı ama nerdeydi... Bulursam yazarım[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar