WebDeveloper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Karakter kodunu kullanabilirsin. a 67 idi sanırım. a ve A'nın ascii karşılıklarına bakıp girilen değeri bunlarla karşılaştırabilirsin. Birde "a" || "A" kullandıysan onun yerine 'a' || 'A' dene. Gerekiyorsa parantez kullan falan. Çok uzun zaman oldu pek hatırlamıyorum ama belki yardımı olur.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 addition foucn. u çağırması için A ya da a ya basabilir kullanıcı.bunu yapmaya çalışıorum.ama kabul etmiyor...[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Şöyle bişi yazdım çalıştı; (evet çalışması mucize :p) [code=php] #include #include main() { clrscr(); char t[1]; scanf("%20s",t); if((t[0] == 'a') || (t[0] == 'A')) { printf("Ok!"); } getchar(); return 0; } [/code][signature][hline]High Level Naruto Fan! [Bu mesaj WebDeveloper tarafından 08 Aralık 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Hm birde ordaki conio.h clrscr fonksiyonu için. ekranı temizlesin diye. bi ara epey karman çorman olmuştuda :p scanf'i de bir örnekten alıp kullandım. %20s sadece %s falanda olabilir. %20s olması biraz garip geldi. O 20 string uzunluğu sanırsam.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 :) saol deniycem.[signature][hline]KızLarDa AnLar Bilgisayardan :) şüPhEniz olmasın!.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar