Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 s.a kardaş partye alırmısın ... ya abi partye alırmısın ... ya abi lvl atlicam lütfen partye alırmısın ... yalvarıyorum abi party plsss ... abi ben şunun yigeniyim slmı var partye alsın diyor ... :D[signature][hline]lvl 62 char satılıktır Server Diez Mersin İstanbul Ankara bu şehird dışından kabul edilmez.. İtemler +8 shell pauldron +7 shell helmet +7 shell pads +7 shell gountlet +8 chitin boot +8 dual shard +3 dual elf ring +3 pp +2 dual rol +2 dual re +2 elf belt kasada 20gb 1 kasası buff acc dex ile dolu sanırım başka bişey kalmadı Fiyat Olarak 600 Ytl dir indirim yapılmaz kesinlikle msn [email protected] :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ya kusura bakma ama acele satmam lazım bu illetten hemen kurtulmak istiyorum.... anlayış lütfen.[signature][hline]lvl 62 char satılıktır Server Diez Mersin İstanbul Ankara bu şehird dışından kabul edilmez.. İtemler +8 shell pauldron +7 shell helmet +7 shell pads +7 shell gountlet +8 chitin boot +8 dual shard +3 dual elf ring +3 pp +2 dual rol +2 dual re +2 elf belt kasada 20gb 1 kasası buff acc dex ile dolu sanırım başka bişey kalmadı Fiyat Olarak 600 Ytl dir indirim yapılmaz kesinlikle msn [email protected] :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Yahu pazar alanında sat buradan da link ver sayfaya. Ekranı kaplıyorsun. Onu geçtim bütün topiclerde yazıyorsun bunu görüyoruz, yazıları okumak yerine. Zaten sattığın ful dupeli bir char o itemlerle henüz nasıl banlanmadı çok ilginç.[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ya ille ortalıgı karıştıracaksın ha :-)[signature][hline]lvl 62 char satılıktır Server Diez Mersin İstanbul Ankara bu şehird dışından kabul edilmez.. İtemler +8 shell pauldron +7 shell helmet +7 shell pads +7 shell gountlet +8 chitin boot +8 dual shard +3 dual elf ring +3 pp +2 dual rol +2 dual re +2 elf belt kasada 20gb 1 kasası buff acc dex ile dolu sanırım başka bişey kalmadı Fiyat Olarak 600 Ytl dir indirim yapılmaz kesinlikle msn [email protected] :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JiBer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bence lwl 70 bi charı olacaksa edit olur[signature][hline]Nick:Rodrigueztr Level:59 Server:Ares Karakter:Arch mage Irk:Human Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ya delimisiniz ne lvl 70 i adam noob :D lvl 60+ charı oldugunu bile sanmıyorum :-)[signature][hline]lvl 62 char satılıktır Server Diez Mersin İstanbul Ankara bu şehird dışından kabul edilmez.. İtemler +8 shell pauldron +7 shell helmet +7 shell pads +7 shell gountlet +8 chitin boot +8 dual shard +3 dual elf ring +3 pp +2 dual rol +2 dual re +2 elf belt kasada 20gb 1 kasası buff acc dex ile dolu sanırım başka bişey kalmadı Fiyat Olarak 600 Ytl dir indirim yapılmaz kesinlikle msn [email protected] :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Air_Wolf, 08 Aralık 2005 21:37 tarihinde demiş ki: ya delimisiniz ne lvl 70 i adam noob :D lvl 60+ charı oldugunu bile sanmıyorum :-) katılıyorum +6[signature][hline]www.cafegeveze.com bu site manyak bütün diez orda BeDaVa KoSp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dies Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Boşuna konusmayın kendini tatmin etmek veya topic acmak icin uydurdugu yalan yada bu adamın gm bir akrabası var :D olabilir valla zaten hep bole noob ları buluyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar