wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 evet arkadaslar, aramizda palmlara merakli olanlar, palm sahipleri falan var mi? varsa kaynasalim, dayanisalim :P (topic icin en dogru yer burasiydi sanirim. degilse sallarsiniz dogru yere)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ben meraklıyım ama alamıyorum para yok ehe :D[hline]:: arcane ::::::::hp:hss::::::::1::::::::2::::::::3:::::::: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 ozellikle turkiyede felaketler ben tayvandan bi tane sony nz90 aldim, mutluyum, resim cekip duruyorum. bluetooth da cok rulz biseymis bu arada, dune kadar dusmaniydim, otobusun bi ucu ile diger ucu arasinda rahat rahat satranc oynayinca kopegi oldum hehe. nz90 cok pahali gerci, benim gibi sapitik bi para dokmeden de MP sayisi biraz dusuk siki bi palm alinabilir aslinda.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 palm harika biseydir cunku gprs le cep telefonu hafiza kartlari ile mp3 player kamera iledijital kamera oyun gamepedi ile gameboy renkli ekrani sayesinde ufak bir monitor olur be alacam 120€ a bulum bir sony clie t415 sanirim modeli alicaksan ve paran yoksa tavsiye ederim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar