xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Gm diyorki Böle bi item yok dior areste fakat 4 tane Gm in soktuğunu ares server na iron earning var işte 2 tane si birinde 2 tanesi birindeydi Id si bile olmadığını söylüyor her yerde bu itemleri aradığını biliyordum bi ara soktuğu 4 iron earning i bulmaya çalıştığını biliyorum ve diyorki böle bi item yok areste id si dahi yok die idda ediyordu[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 valla bana kalırsa bu item ytl ile düşüyo :Pp[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 oda güzel 2 tanesi giti bile :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polithe1st Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: xXTaLkativeXx, 08 Aralık 2005 20:42 tarihinde demiş ki: oda güzel 2 tanesi giti bile :D :D gm kessek düşer belki?:D[signature][hline]server:Ares Level 62/Mage Np:148k+ Clan:------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hallderiz :D sen bossunu bulduğunda söle ben edit lvl 80 wairorumla sende bi tane priest bul kesek mausdhasud :D[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar