Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Arkadaşlar Bursa Zafer Plaza Hızlı Sistem mağazasından ramazan bayramında Nokia 3230 aldım(tabi güvenerek spot falan değil). Şimdi telefonun kaçak olduğunu gördüm(tabi böyle bişi beklemiyorum) Sonuç olarak a)Hızlı Sistem'e Kafanı Sok b)Hızlı Sistem'e Bacaaaağını Sok c)Hızlı Sistem'e Kolunu Sok d)Hızlı Sistem'e Bu Arkadaşınla Git Onu Sok Bu arada hızlı sistem nedir derseniz aha budur[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b] [Bu mesaj Todesengel tarafından 08 Aralık 2005 16:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sensible Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Kaçak olduğu nereden anlaşılıyo?[signature][hline]N i g h t w i s h Kerforn/Night Elf Druid (Invadoria) Burning Legion Free Domain
laverda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 D şıkkı bayağı sağlam mış ama öyle bişey olmaması lazım faturası vardır sonuçta ben de bascuda dan almıştım telefonu 1 sene oldu , hatta annemle babama da aldım , hiç bi sorun çıkmadı[signature][hline]laverda yalan oldu..
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Sensible, 08 Aralık 2005 16:41 tarihinde demiş ki: Kaçak olduğu nereden anlaşılıyo? imei.tk.gov.tr http://www.turkcell.com.tr/index/0,1028,300798,00.html[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b]
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 @laverda elimde fatura var ama şimdi ben Trabzondayım(üni) şimdi bunlar kayıt ederken telefonuda istersen ne yapacam faturayı buraya yollatacam hede hödö burda uğraşacam zaten deli gibi vizem var[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b]
laverda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hoca boşver o zaman 5 ytl değil mi uğraştığına değmez[signature][hline]laverda yalan oldu..
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Geçmiş olsun. Bende ordan klavye alıp kazık yemistim.. D şıkkı bu arada harika fikir.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bence direkt Zafer Plaza'ya sokalım ki bir şeye benzesin...[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected]
Eldarduil Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 izmirde konak taki devinim kvk bayisinede bir yerlerinizi sokun!![signature][hline]:rock: Kings Of Metal .:. :rock: Orphaned Land .:. :rock: - ! - Grrr - ! - ! - www.ultimatr.net - ! - DIABOLICAL
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Zafer plazaya kafan girsin =)[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 En fazla hangi şık gelirse onu sokucam artık...[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b]
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 zafer plazanın cam piramiti. hazır yakında hem.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike!
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yaa.belki bi sistem hatasıdır-sana msj geldimi?
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj gelmedi direk turkcell'in sitesinden baktım[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b]
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kvk faturasımı veridi sana dedgm gbi bi sistem hatasi olbilir..02164108500 kvk nın nosudur..bide oray ara imei no nu ver
laverda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 13. de kilitlenmezse sistem hatasıdır ama kilitlenince bişey yapılıyo mu bilmem yani 5 milyon için riske girmeye değmez bence[signature][hline]laverda yalan oldu..
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Sorun 5 milyon değil ben trabzondayım fatura yanımda değil... Zaten faturayı yollasalar bile vizelerim başlıyor çalışmam lazım[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b]
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 teli adiin yeden fax la isteyeblrsn faturayi..ha bi de tel kvk limi?kutunun üstünde yazar-kutunun içinden bi kvk kartı falan çıkar..
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ahaaa.şimdi bende baktım o turkcell linkinden..kaydettrn yaziyo..ama ben telimi kendim getirttm kvk dan 7610..ilk ben açtım.kapı gibi de kvk lı yaaanii...kesin sistem problemi
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kvk'dan bandrolü falan war garantili telefon 2 yıl galiba[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b]
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 benim diğer telefonum kayıtlı olarak gözüküyor[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b]
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 diger telin ne..eskiden mi almıştın
Todesengel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 diğer telefonum(2600) Nokia 3230'dan sonra alındı[signature][hline]PetLine Veteriner Kliniği a.k.a. Joe Komik Fotolarla Dolu Adamın Birinin Sitesi [/b]
Gerab Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hadiya hızlı sistemdemi üçkaada başladı yalnız bilgin olsun avea bu mesajı herkese atıyomuş gerçi bana gelmedi ama kayıtlı olanların çoğuna atmış avea kullanıyosan sen netten bi kontrol et telefonunu eğer harbi kaçaksa bence dükkanı bombala[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away
ankhsenamonn666 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 o zaman gercekten bi sistem poblemi... ulen ben kime ne sokiiiim şimdi...:-) call = 02164108500
Öne çıkan mesajlar