Romario Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ehe dolaşırken gözüme çarptı yeni açılmış bi site galiba hoş sade bi tasarımı var kazık yediyseniz bu yer size göre olabilir Kazıkyedim umarım rahatlarsınız... [Bu mesaj Romario tarafından 08 Aralık 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bir tane itiraf.com var zaten bunları kapsayan. Orjinal bir fikir olmamış malesef. En azından tasarım orjinal olabilirdi.
WebDeveloper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 1 - Türkiye'm hedem hödöm denmiş ama magazin haberlerinden öteye geçilememiş. 2 - Yeni açılmış ama anında reklam alanları konmuş. Öyle kazık yiyeni koruyacak, dertlerini anlatmalarına yardımcı olacakmış gibi bir imajı yok yani. 3 - Birçok yazı alakaya maydonoz olmuş. Ha birde tasarım sade ama okunabilirlik öyle ahım şahım değil. Pek sevemedim :)[signature][hline]High Level Naruto Fan!
CravingReaver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bu sitenin misyonunu sikayetvar.com ve itiraf.com görüyordu ztn, gereksiz...[signature][hline]...Since paradise is lost I hold a crown I know your name But I am just your Fallen angel of doom...
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Moda oldu buda.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow
laverda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 itiraf.com mahkemeye versin bunları ya sitenin aynısı[signature][hline]laverda yalan oldu..
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 millet nası itiraf sitesi açacagını şaşırdı[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Hayatımın En Güzel Günü
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 GÜNDEMDEKİ KAZIKLAR diyerek beni benden almş site.. www.tostyedim.com[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? terazine tıklarım b@b pls ? [b/]
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Anketide güzelmiş =) En çok hangi kazıklar acıtır? Dost kazıkları Aşk kazıkları İş kazıkları Aile kazıkları[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır...
Öne çıkan mesajlar