Romario Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ehe dolaşırken gözüme çarptı yeni açılmış bi site galiba hoş sade bi tasarımı var kazık yediyseniz bu yer size göre olabilir Kazıkyedim umarım rahatlarsınız... [Bu mesaj Romario tarafından 08 Aralık 2005 16:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bir tane itiraf.com var zaten bunları kapsayan. Orjinal bir fikir olmamış malesef. En azından tasarım orjinal olabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 1 - Türkiye'm hedem hödöm denmiş ama magazin haberlerinden öteye geçilememiş. 2 - Yeni açılmış ama anında reklam alanları konmuş. Öyle kazık yiyeni koruyacak, dertlerini anlatmalarına yardımcı olacakmış gibi bir imajı yok yani. 3 - Birçok yazı alakaya maydonoz olmuş. Ha birde tasarım sade ama okunabilirlik öyle ahım şahım değil. Pek sevemedim :)[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CravingReaver Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bu sitenin misyonunu sikayetvar.com ve itiraf.com görüyordu ztn, gereksiz...[signature][hline]...Since paradise is lost I hold a crown I know your name But I am just your Fallen angel of doom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Moda oldu buda.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 itiraf.com mahkemeye versin bunları ya sitenin aynısı[signature][hline]laverda yalan oldu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 millet nası itiraf sitesi açacagını şaşırdı[signature][hline]Pluton a.k.a Trible Huor Aldaríon & Alatariel Tasartir Hayatımın En Güzel Günü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 GÜNDEMDEKİ KAZIKLAR diyerek beni benden almş site.. www.tostyedim.com[signature][hline]rotflmaowjjtumaasipbtdbuma: rolling on the floor laughing my ass off with jenna jameson's tits up my ass and screaming in pain because tits don't belong up my ass [b]Cristiano Ronaldo Ronaldinho Ronaldolar abiley bi konussak pls b@b? terazine tıklarım b@b pls ? [b/] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Platon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Anketide güzelmiş =) En çok hangi kazıklar acıtır? Dost kazıkları Aşk kazıkları İş kazıkları Aile kazıkları[signature][hline]Aptallık En Buyuk Günahtır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar