duman192 Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 winning eleven 9 hilesi biliyosanız söleyim lütfen.veya püf nokta:)[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bir futbol oyununda nasıl bir hile istiyorsun ki ?[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 püf nokta olarak sadece bol bol maç yap arkadaşlarınla gibi yüzeysel bir cevap verebilirim :) hımm ek olarak defans ve ofansda turbo tuşuna dana gibi basma diyebilirim. eke ek olarak X tuşuyla top kapılmaz sen bizzat kendin topa koş diyebilirim. eke eke ek ve son olarak faul yapmak ayıp değil, hazır kırmızı kart da zor çıkıyorken gerekirse indir çekinmeden.[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 nası aşırtma yapılıo ben onu bi türlü çözemedim:D ciddiyim[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 L1+O yaparsan aşırtma yaparsın ama çok az basman lazım O tuşunu yoksa uçabiliyor :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Sana büyük bir sır vereyim ozaman! Şutu çek top tam kale çizgisini geçtiğinde oyunu durdur ve replay'a gir çık gir çık gir çık ve maç 9999 - 0 bitsin![signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duman192 Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 valla kardeşler winning 8 de çok kıralım her ayağı biliom da adamlar benle oynamıo artık 8..illa 9 oynicaz ..onu da daha tam çözemedim...ondan yadımistiom..hangi takım sizce en iii hücumolarak[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: kingpin, 05 Aralık 2005 23:11 tarihinde demiş ki: L1+O yaparsan aşırtma yaparsın ama çok az basman lazım O tuşunu yoksa uçabiliyor :) eminmisin ? öyle yaptıımda sağa sola pas vermeye çalışıo.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 L1 + [] olacak aşırtma bu arada :)[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Benim yazım sallanmamış,şaka sanılmış tahminim.Ben ciddiyim;Master L.'de mükemmel oluyor 3022 - 0 yenmek rakibi. =)[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yendin sonra nooldu oynun zevki kalmadı:D[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Para'ya boğuldum deli takım kurdum 5-6 maç oynadım sıkıldım,Oyunu kapadım ps2'yide camdan aşağı attım siyahlarımı giyip güneş gözlüğümüde takıp odamda hüngür hüngür ağladım! =p[signature][hline]Rage Against The Machine ve Ben. Lights Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!!! MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ağmala yavrucuum metiiin ol bak benide üzüyorsun:([signature][hline]Bu alemde 2 büyük var. Beşiktaş ve 70lik rakı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishment Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 wala winningde şole bişe wardı ama geçerlimi hala bilmiorm ...gole giderken şutu çekiosn işte çekince tam bole gol çizgisini geçerken starta bas ve goruntunun tekrarını izle her izlediinde 1 gol fazla yazar[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN proud to be armenian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 çizgiyi geçtiği anda, adam sevinmeye başlamadan önce pause yapıp izle. Kaç kere izlersen o kadar gol yazar. Ama mutlaka çizgiyi geçmeli, zamanlama kasıyo biraz.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 walla barcelona ve lyon çok ii takımlar bence 9 da..hile yapma alıştırma yap[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 doğru pardon L1+Kare olcak :p olur böyle hatalar.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya bide ben bu 9 da aşırtmayı hiç annamadım az basıyom kalecinin kucağına atıo çok basıom dağlara taşlara atıo??![signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ortasını tutturucan. Ben bikaç kere aşırttım baya güzel oldu. Ama baya zor, gerçekçi olmuş zırt pırt aşırtamıyosun.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lothrodel Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 şut+R1 kombiansyonu var aşırttırma için ki gol olma olasılıgı çok yüksek şutu doldurcaksın istediğin kadar artık mesafeye göre ayar yapıcaksın sonrada R1 e bas hemen 9da zor oluyodu ama 8de bankosu var diğer aşırttırma gibi değil bu dibine çok girmiyor[signature][hline]god hates us all Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 aşırtma olayı zor ancak tekniğini kaparsanız birebir kaleci ile kaldığınızda karşınızdaki eleman direk celal yapıp kalecisini çıkaracağı için çok rahat gol atabilirsiniz :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar