Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hileee

duman192

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bir futbol oyununda nasıl bir hile istiyorsun ki ?[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Mesaj tarihi:
püf nokta olarak sadece bol bol maç yap arkadaşlarınla gibi yüzeysel bir cevap verebilirim :)

hımm ek olarak defans ve ofansda turbo tuşuna dana gibi basma diyebilirim.

eke ek olarak X tuşuyla top kapılmaz sen bizzat kendin topa koş diyebilirim.

eke eke ek ve son olarak faul yapmak ayıp değil, hazır kırmızı kart da zor çıkıyorken gerekirse indir çekinmeden.[signature][hline]rtc
Mesaj tarihi:
L1+O yaparsan aşırtma yaparsın ama çok az basman lazım O tuşunu yoksa uçabiliyor :)[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
valla kardeşler winning 8 de çok kıralım her ayağı biliom da adamlar benle oynamıo artık 8..illa 9 oynicaz ..onu da daha tam çözemedim...ondan yadımistiom..hangi takım sizce en iii hücumolarak[signature][hline]bir gülsen ağlayacağım,bir gülsen kendimi bulacağım
Mesaj tarihi:
said:
kingpin, 05 Aralık 2005 23:11 tarihinde demiş ki:
L1+O yaparsan aşırtma yaparsın ama çok az basman lazım O tuşunu yoksa uçabiliyor :)

eminmisin ?
öyle yaptıımda sağa sola pas vermeye çalışıo.[signature][hline]Bu alemde 2 büyük var.
Beşiktaş ve 70lik rakı.
Mesaj tarihi:
wala winningde şole bişe wardı ama geçerlimi hala bilmiorm ...gole giderken şutu çekiosn işte çekince tam bole gol çizgisini geçerken starta bas ve goruntunun tekrarını izle her izlediinde 1 gol fazla yazar[signature][hline]GET RİCH OR DİE TRYİN
proud to be armenian
Mesaj tarihi:
çizgiyi geçtiği anda, adam sevinmeye başlamadan önce pause yapıp izle. Kaç kere izlersen o kadar gol yazar. Ama mutlaka çizgiyi geçmeli, zamanlama kasıyo biraz.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
doğru pardon L1+Kare olcak :p olur böyle hatalar.[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
ya bide ben bu 9 da aşırtmayı hiç annamadım az basıyom kalecinin kucağına atıo çok basıom dağlara taşlara atıo??![signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE..
Mesaj tarihi:
Ortasını tutturucan. Ben bikaç kere aşırttım baya güzel oldu. Ama baya zor, gerçekçi olmuş zırt pırt aşırtamıyosun.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
şut+R1 kombiansyonu var aşırttırma için ki gol olma olasılıgı çok yüksek şutu doldurcaksın istediğin kadar artık mesafeye göre ayar yapıcaksın sonrada R1 e bas hemen 9da zor oluyodu ama 8de bankosu var diğer aşırttırma gibi değil bu dibine çok girmiyor[signature][hline]god hates us all
Beşiktaş
Mesaj tarihi:
aşırtma olayı zor ancak tekniğini kaparsanız birebir kaleci ile kaldığınızda karşınızdaki eleman direk celal yapıp kalecisini çıkaracağı için çok rahat gol atabilirsiniz :p[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
  • Yeni Oluştur...