rabe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 1.8.3 geldiginden beri acayip kombinasyonlar yaparak oyna girebiliyordum acarsak: cdleri kuzenim isdedi onlarınkinde problem varmıs bende verdimnasıl olsa oyun pcde yüklü oldugundan oynayabiliyordum lakin geçen gün pc me format atmak zorunda kaldım wow mow gitti:( bende korsan bir oyun aldım yükledim onu 1.8.0 yaptım oyun us mis giremedim oyuna deli oldum orjinal olmadıgı icin 1.8.3 ü direk yüklesemde girmiyor oyuna direk patch icin indirmede yapmıyo upd e basıncada hata veriyodu ama sonra son bir care olarak birinden eu nun 1.8.3 exe e sini buldum oyun sürümümü 1.8.0 yaptım sonra exe yi degistirdim ve oldu :D ama simdi 1.8.4 çıkıyor ve bu benim için büyük sorun burdan rica ediyorum biri bana 1.8.4 ün exesini yollayabilirmi? mail adresim [email protected] not:kuzene söledim bayramda gelecegini söylüyor ben bayrama kadar wowsuz yasamam:(
AloneHunter Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sure :P[signature][hline]NE Hunter 60 (Sylvanas)
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ahanda WoW.exe - 1.8.4 - EU için -> İndir (1.51 MB) Not: Adresteki dosya "WinZip 10.0" ile sıkıştırılmıştır. :P[signature][hline]pff
Amber_Wig Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 link çalışmıyor sorun var zannedersem bir daha gönderebilirmisin çok ihtiyacım var sabahtan beri kitlendim burda:)
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben US wow.exe nerden bulurum bilen var mı? lütfen...
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Amber_Wig, 07 Aralık 2005 16:38 tarihinde demiş ki: link çalışmıyor sorun var zannedersem bir daha gönderebilirmisin çok ihtiyacım var sabahtan beri kitlendim burda:) Çalışması lazım :D[signature][hline]pff
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yalniz konu basligini daha aciklayici yazsaydin "ciddi bir sorunum var" yerine. boylece arama opsiyonunu ileride kullanacak olanlar burda verilen cozumlerden yararlanabilseydi.
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 gonderdiğin zip açılmıyor winzip 10 u dl ettim ziplenirken bi sorun olmus galba direk olarak exe koyabilirsen super olurdu.[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML8 Banelord - Kay Anchorite lvl 60 Çoban - Shadow Moon
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya birisi bana exe yi msn den yollayabilirmi luften oyuna giremiyorum cildircam. [email protected][signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML8 Banelord - Kay Anchorite lvl 60 Çoban - Shadow Moon
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Neyse rapidshare e yükledim. Aşağıdaki adresten indirebilirsiniz. WoW.exe - 1.8.4 - EU (4.14 MB) Adresi açtıktan sonra sayfanın altına doğru "FREE" yazısı var ona tıklayın daha sonra orda indirme aktif olacak.[signature][hline]pff
Denth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 rapidshare den dl i denedim, your IP is alrdy downloading a file felan diyor. Nerde hata yaptıgımı veya başka nerde bulabilecegim soyleyen olursa sevinirim
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Burdan dene -> TIK[signature][hline]pff
Öne çıkan mesajlar