rabe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 1.8.3 geldiginden beri acayip kombinasyonlar yaparak oyna girebiliyordum acarsak: cdleri kuzenim isdedi onlarınkinde problem varmıs bende verdimnasıl olsa oyun pcde yüklü oldugundan oynayabiliyordum lakin geçen gün pc me format atmak zorunda kaldım wow mow gitti:( bende korsan bir oyun aldım yükledim onu 1.8.0 yaptım oyun us mis giremedim oyuna deli oldum orjinal olmadıgı icin 1.8.3 ü direk yüklesemde girmiyor oyuna direk patch icin indirmede yapmıyo upd e basıncada hata veriyodu ama sonra son bir care olarak birinden eu nun 1.8.3 exe e sini buldum oyun sürümümü 1.8.0 yaptım sonra exe yi degistirdim ve oldu :D ama simdi 1.8.4 çıkıyor ve bu benim için büyük sorun burdan rica ediyorum biri bana 1.8.4 ün exesini yollayabilirmi? mail adresim [email protected] not:kuzene söledim bayramda gelecegini söylüyor ben bayrama kadar wowsuz yasamam:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AloneHunter Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sure :P[signature][hline]NE Hunter 60 (Sylvanas) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ahanda WoW.exe - 1.8.4 - EU için -> İndir (1.51 MB) Not: Adresteki dosya "WinZip 10.0" ile sıkıştırılmıştır. :P[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rabe Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 çok teşekkürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Amber_Wig Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 link çalışmıyor sorun var zannedersem bir daha gönderebilirmisin çok ihtiyacım var sabahtan beri kitlendim burda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ben US wow.exe nerden bulurum bilen var mı? lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yok mu US wow.exe bulan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Clientta eu, us farketmiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Amber_Wig, 07 Aralık 2005 16:38 tarihinde demiş ki: link çalışmıyor sorun var zannedersem bir daha gönderebilirmisin çok ihtiyacım var sabahtan beri kitlendim burda:) Çalışması lazım :D[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yalniz konu basligini daha aciklayici yazsaydin "ciddi bir sorunum var" yerine. boylece arama opsiyonunu ileride kullanacak olanlar burda verilen cozumlerden yararlanabilseydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 gonderdiğin zip açılmıyor winzip 10 u dl ettim ziplenirken bi sorun olmus galba direk olarak exe koyabilirsen super olurdu.[signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML8 Banelord - Kay Anchorite lvl 60 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya birisi bana exe yi msn den yollayabilirmi luften oyuna giremiyorum cildircam. [email protected][signature][hline]Gladric RR10L3 Mercenary ML8 Banelord - Kay Anchorite lvl 60 Çoban - Shadow Moon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Neyse rapidshare e yükledim. Aşağıdaki adresten indirebilirsiniz. WoW.exe - 1.8.4 - EU (4.14 MB) Adresi açtıktan sonra sayfanın altına doğru "FREE" yazısı var ona tıklayın daha sonra orda indirme aktif olacak.[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 saol.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 rapidshare den dl i denedim, your IP is alrdy downloading a file felan diyor. Nerde hata yaptıgımı veya başka nerde bulabilecegim soyleyen olursa sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Burdan dene -> TIK[signature][hline]pff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Burdan dl edebildim, Saolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar