Vernados Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 beyler paper mage için mp mi hp mi giyilmeli bide en iyi takılar nelerdir acaba beni aydınlatırsanız sevinirm..[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 kimse bimiyomu yoksa herkez yazmayamı üsenio :|[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmDAtHLon Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hp olacak[signature][hline]Nick: ::Necromania:: Server : Ares ( Bırakmam abı ben aresı :) ) Np: 1000 yaptım :D Karus lvl: 55 ( 3. hafta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FC_XX_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 HP !![signature][hline]_YA OLUCAK YADA BIRAKICAĞIM_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Tıkla[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knihtonline_ Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bence str ver sopa ile iyi vurursun :D hp olacak tabiki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 int olcak hepsi +8/15 int ama sen yinede bi gidip arama yap belki yanlış biliomdur :S[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Joey, 08 Aralık 2005 14:54 tarihinde demiş ki: int olcak hepsi +8/15 int ama sen yinede bi gidip arama yap belki yanlış biliomdur :S LOOOOL N00B!!!!! :D:D:D:D:D:D yerlere yatırdın beni lan :-):-):-)[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeatH_TR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mp Damage i cz de işe yaramıo yaratıklarda yarıo bundan dolayı cz de hp yaratıklarda mp takman lazım yani 2 setin olacak birisi hp birisi mp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Vernados, 08 Aralık 2005 14:59 tarihinde demiş ki: LOOOOL N00B!!!!! :D:D:D:D:D:D yerlere yatırdın beni lan :-):-):-) Yes i m so n00b and i m so happy :) Arama yapsaydın veya bu gibi açılmış 5645645646546 topic ten birine girseydin n00b olduğumu zaten anlardın. Sırf sana gıcıklığını gidicem int set yapıcam kendime :D[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares ::PunK:: ın pelerini gitti ama yılmadan kasıo tek Başına Deru dönüo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 zaten aradığım cevabı bulmuş olsaydım yeni konu açmazdım..[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Vernados, 08 Aralık 2005 17:59 tarihinde demiş ki: zaten aradığım cevabı bulmuş olsaydım yeni konu açmazdım.. Aramayı bilseydin bulurdun, o zaman ben bu mesajı yazmazdım ;)[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:205.xxx (Satıyordum vaz geçtim. Ben yandım başkası yanmasın bari :) ) [Bu mesaj BlackBox1 tarafından 08 Aralık 2005 18:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vernados Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 zaten aramayı bilmeseydim burda işim olmazdı...[signature][hline]Server:cyber Nick:Vernados lvl:62%xx job:Blade master clan:- np:2x k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bak sana bişi soleyem lvl kasarken mp kullan cz yaparken hp giy ve yanında her zaman +7 veya +8 str giysilerde bulundur[signature][hline]zzzzz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 abi yalan yanlış anlatmayın ya. dex in magein bünyesine ferahlık verdiğini bilmiyor musunuz. ben lvl 61 mage 255 dex im vardı. 2k vuruodum f9a. cz de mesaj atıp naptın abi yawaş demişti. hey gidi günler.[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar