Buyse Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ujio sen alnının teriyle kastıgın için herkesi kendin gibi gormek istiyorsun. ama bunca zamandır lvl kasan adamsın sen aylar önce 70 olan adamları 72 saat durmadan xp kasarken goren oldu mu? misal nychris 70miş bu arkadaş. 1.5m xp + lvl 70 allah aşına biriniz bana bunu açıklasın. gecen beraber 2 saat harpy kestik şurda 3 dakka trol kestikle de anlatmasın ama. lvl 70 olmak en az 2 ay ciddi kasmak demektir. bu chris denen adam nerde kastı bu lvl 70i[signature][hline]ares lvl 61 e.lord runingamoks sattım gitti silkroad online erguvan lvl 30+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Buyse tebrikler valla edith yok diyenlere en iyi cevabı verdin sanırım..bu adamlar edith deilde dalda mı yetişio meyve misali ..zuhahah 70 lvl char ağacı gidip topluyosun mevsimi gelince :)[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ofs Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Uzaklara gitmeyin kızın1i 69 dan 70 e 1 haftada oldu bune nediyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 oha diyorum Ofs :)[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar