Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 evet KE nin surprizleri bitmek bilmiyor..biz eşşek gibi kasıyoz..herifler basıyor parayı 70 lvl full item char alıyor..ne yapsın gm ler şifre sorunuyla pek ilgilenemiyo gariplerim edit char hazırlamaktan..Kolay para kazanmak varken adamlar ne die senin giden şifrenle uğrşasın..çokta iplerindeydi heriflerin..basacaksın parayı alıcaksın edit charı charın gittiyse bu şifre olayı onlarında işine geldi demekki.. APTALLAR OLMASA UYANIKLAR AÇ KALIR...[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 NormaL ve gayet doğaL Amaç paraysa ona bi şekilde ulaşılmaLı... KE=para...[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...60k..Ares ::ultrAslan:: ...Olympia..LvL 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 [spo1=ama şöylede bir şey var]Zorla oynatmıyorlar [/spo][signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul) Beramusta satılık level 65 Rogue full item 400 YTL. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ebay desen anlarimda edit olayina inanmiyorum edit charin olmadigi tek server AREStir ve hic bir zamanda olmayacakta buna emin olun...bu arada edit muhabbeti galiba su TnT'de ki nieres midir nedir o warrior yüzünden cikti galba ( emin deilim clanda öyle bi muhabbet döndü ) eger o char ise mevzu onun _SoulSlayer_ charinin nation ve name change atilmis hali olmadigini kim söyleyebilir? ( _SoulSlayer_ charini ebayda satiyordu su an da ki Bidas _SoulSlayer_ deildir _Alcazer_ dir )[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 tabi canım ares olamaz aresde edit char olamaz aresde dupe olmaz aresde ilegal item olmaz aresde kosp olmaz aresde koxp olmaz aresde herkez saygı değer kişiler Tamam herkez oynadığı serverı sever ama, siz biraz abartıyorsunuz.[signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul) Beramusta satılık level 65 Rogue full item 400 YTL. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Aresde edit olmıcağını diezde oynayan biride söyleyebilir çünkü Ares Ana serverdır...Aresde bu işlere karıştırılırsa KE biter...[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...60k..Ares ::ultrAslan:: ...Olympia..LvL 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightHunter666 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Usko, 08 Aralık 2005 02:38 tarihinde demiş ki: tabi canım ares olamaz aresde dupe olmaz aresde ilegal item olmaz aresde kosp olmaz aresde koxp olmaz aresde herkez saygı değer kişiler Tamam herkez oynadığı serverı sever ama, siz biraz abartıyorsunuz. bunlar olmaz demedim [spo1=>>>>]aresde edit char olamaz[/spo] bu olmaz dedim ben oynadigim serveri hic bi zaman icin yermedimde yüceltmedimde baska hic bi serverada b*k atmadim oynamadigim bi server hakkinda yorum yapamam sadece duperamus lafini cok severim nerden duyupta aklimda kaldiysa...[signature][hline]::Ujio:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 lam yuh madem bilmiyon nie salliyon:D 1)aresde edit char yok benim bildigim 2)edit charlar 62 ve 65 lvl olur 3)aresde edit char varsa hemen aliyim:D[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:49 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 buro senin ordan öle gorunuyo bu yeni soulslayer topraktanmı bitti.._SouLSLaYeR_ gitti Solslayer geldi bi sor bakalım lvl kaç..edith deilde ne bu nerde kasmış gelmiş 3 gunde..[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 buro senin ordan öle gorunuyo bu yeni soulslayer topraktanmı bitti.._SouLSLaYeR_ gitti Soulslayer geldi bi sor bakalım lvl kaç..edith deilde ne bu nerde kasmış gelmiş 3 gunde..[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 @nighthunter666 nieras denilen adamla bundan 1,5 ay önce arenada 1vs1 yapmıştım, ve adam o zaman 66 lvldi , arkadaşım cherkes onun ares3 ten falan çıkmadan kastıgını söyledi , yani kısacası nieras , soulslayer değil[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Benim merak ettiğim bir şey var Hem edit charlar gm ler tarafından satılıyor. Ki bunu herkez biliyor. k2 nin fiyat listesi biraz pahalı olsada alanlar oluyor. Şimdi Ares k2 ye ait değilmi? Orda edit char satmıyormu? Şimdi bende 1000$ bastırsam k2 bana 65 level char vermezmi? (Areste) bunu anlamıyorum ben :P[signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul ) Beramusta satılık level 65 Rogue *350YTL* full item. Detaylar icin tıklayın!! [Bu mesaj Usko tarafından 08 Aralık 2005 04:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Informer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bu arada ek bişey diyecegim areste edit char olmaz diye birşey yok , örnek vermek istemiyorum ama bildigim bi kaç edit char ismi var[signature][hline]::Informer:: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megakill Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Ares'te edit char olmaz mı muaauuh , herhalde Ares'in ilk zamanlarını bilmiyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Aslında mantığa vurunca Sağlam pislikler en eski serverda döner. Ki bir b*k yiyen adamda kokusu çıkmasın diye ugrasır biraz yalan söyler. Name change yaptım sanane kardeşim? felan hesabı. Yada 2 gün level kasıyomus gibi tamam.[signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul ) Beramusta satılık level 65 Rogue ***350YTL*** full item. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Usko, 08 Aralık 2005 04:53 tarihinde demiş ki: Benim merak ettiğim bir şey var Hem edit charlar gm ler tarafından satılıyor. Ki bunu herkez biliyor. k2 nin fiyat listesi biraz pahalı olsada alanlar oluyor. Şimdi Ares k2 ye ait değilmi? Orda edit char satmıyormu? Şimdi bende 1000$ bastırsam k2 bana 65 level char vermezmi? (Areste) bunu anlamıyorum ben :P Areste 1000 dolara lvl 57 edit char alırsın... Oldu yawrum keten helva, ucuzluk pazarı mı burası...:D[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 manyakmıyım ben ne para vercem? Giderim birisinden ib ve set satın alırım. Acarım charımı alırım kospumu. Gecerim bi koseye 1 ay dolmadan 63-64 olur oynarım. Verdiğim parada 100$ gerisi kar kalır :P[signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul ) Beramusta satılık level 65 Rogue ***350YTL*** full item. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
memmoo2 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 usko fiyat düşmüş 400 den dampink mi var ?? :D:D düşürme fiyatı geri dönersin yoksa :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Araq Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sımdı ben bıseyı merak ettım areste ısmını vermek ıstemıyorum bı gm arkadasımızdan para ıle set parcaları sılah unique seyler alınamıyormu yanı yada lvl bir bi char acılıp 60 yada 62 olamıyormu ne kadar guzel bı servermıs orası o serveri listeye ekledıklerınde soleyınde bende oynıyayım barı orada bosuna ıskence cekmıyelım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ya bana ne item ne char lazım sadece şu charımın şifresini mailime göndersinler ne kadar isteseler verecez :-)[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Air_Wolf, 08 Aralık 2005 10:08 tarihinde demiş ki: ya bana ne item ne char lazım sadece şu charımın şifresini mailime göndersinler ne kadar isteseler verecez :-) ehueu :D:D lan gülelimmii ağlayalımmı....biri dio edit char diğeri dio şifrem yok..allah yardımcımıss olsun[signature][hline]name:lively_lonely clan :metropol lvl :5x class :assasiin nation:el murad np :1xxxx server:cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ne yapak bu ko s... belamızı ya adamlar resmen tepemizde zıplıyor bir delikanlı çıkıpta türk serverı açmadı[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ahahaha türk serveri mi ? düşünmek bile istemiyorum :D[signature][hline]name:lively_lonely clan :metropol lvl :5x class :assasiin nation:el murad np :1xxxx server:cyper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TreMorS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Edit te var dupe de var ,areste varoğluvar..k,mse maval okumasın..ben bu foruma yazdım 100bin kere yazdım .aşşak geçtiniz benle.SWANNY ve MANNY bu ikisi edit char.swanny tam 2 gün eslantın göbeğinde kosp kurdu da banlanmadı siz kimi kandırıyosunuz?levelimiz aynıydı şu an o 66 ben 61.ve somethingsmell edit diil midir?Ujio elindeki raptor dupe diil mi?Ya ke varsa muhakkak illegal bişeyler vardır.ve bu oyunda böyle giderse kosp oyunun bi özelliği olucak..çünkü başedemiyolar.[signature][hline]Dön de bak aynaya hey:-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ya şifremi versinler isterlerse herkez kosp kullansın yeterki şifremi geri versinler...[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar