samandra Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Magtheridon serverında lvl60 dwarf warrior satmak istiyorum... 300 herbalism/ 300 mining/ 300 first aid/ 170 fishing... 400 gold parası var... Epic Brown Horse var, stormwind'de exalted... Serverda sevilen bi karakter... İtemlar: Dar iron helm... Helm of Wrath Stockade Pauldrons Gauntlets of Might Sabatons of Might Ring of Binding Obsidian edged Blade Skullflame Shield Epiclerin dışında; ornate adementium plate, draconian deflector, painweaver band, magni's will, abismall of legplate bnm en beğendiğim pvp mavi itemlar filan iste... Bu bnm ana charım, artık oyamiicam kendimce sebepler yüzünden ve bi kenarda durmasına satmanın daha ii olacağını düşündüm... Fiyat olarak 300 milyon düşünüyorum... Sormak istediğiniz bir şey varsa; [email protected] adresinden bana ulaşabilirisiniz, yada pm atın ama msn daha ii... İi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Mehanix- Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ah su charr bl de olsaydı...[signature][hline]Jinnz Norton - Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samandra Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Up.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EMRRAVRAVRAV Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 fiyat uygun . ingame nick ve sac rengini soylersn sevnrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar