Jester Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 saf bal maçı ya 5 dk da iki gol karşı takımın teknik direktörünün 2. golden sonra suratı müthişti[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 yaa korayneden yörünge dışı? gne güzel böyle tamerşahin kılıklı lamerlerle eğleniyorduk ya...[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 harbi dünyada lamerlar olmasa lamerlarla lamer olmayanları nasıl ayırt edecektik :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: BabacumMostors, 14 August 2003 15:46 tarihinde demiş ki: yaa korayneden yörünge dışı? [hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own hem o arkadaşımızn adı koray değil koray15 dikkatinzi çekerim yanii :D[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koray007 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Infernal_Reborn, 14 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: abi herifte kişilik bölünmesi var sanırım bi garbage'daki topicte sölediklerine bak bi de buraya[hline]Paticik Anti-Post Kasanlar Derneği Başkanı metboy, 08 August 2003 17:04 tarihinde demiş ki: infected reloaded eee yerine göre davranmayı bileceksin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Koray`in ve bazi fenerliyim ben diyen arkadaslara cok uzuluyorum. Sizlerin fenerli oldugunada hic inanmiyorum. Fener bahce bir türk takimidir. Galatasaray`da, besiktas ve digerleride. Ciktiginiz yer avrupa arenasi. Yurt disinda fener dedigin zaman türk takimi diyeceksin, gs dedigin zaman adam türkiye `yi hatirlayacak. Ben avrupa maclarinda fener icinde besiktas icinde bagirmisimdir. Kafasi ile gotlerinin yer degistirdigi kisilerin, kafasini boktan cikartip turk takimlarinin formasinin uzerinde bulunan türk bayragina bakip oyle hareket etmelerini siddetle tavsiye ederim. Aptal aptal konusup insanin canini sikmayin.[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ErOr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Ben diyarbakır macınada gittim csk macınada ikisindede müthiş bir taraftar destegi vardı işte gercek galatasaray taraftarı...csk macında ilk dakkalarda csk lı taraftarlar birazcık azdılar ama sonra 66 bin kişiyle mucadele edemiyceklerini anladılar ve dünyanın en iyi takımının ve taraftarlarının resmini cekmeye basladılar. Alayına isyan Ölümüne ASLAN[hline] Bize bizlerden baskası dost olmaz Ne çok dogu ne cok batı bize uymaz Aglasak dünyada tek bir kul duymaz Bize bizlerden baskası dost olmaz...... ErÖr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Telegoldeki cigulileri egctiniz walla.[hline]Confucius say, "Man who walk through airport door sideways, surely going to Bangkok." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denyosavar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: -ryan-, 14 August 2003 17:37 tarihinde demiş ki: Koray`in ve bazi fenerliyim ben diyen arkadaslara cok uzuluyorum. Sizlerin fenerli oldugunada hic inanmiyorum. Fener bahce bir türk takimidir. Galatasaray`da, besiktas ve digerleride. Ciktiginiz yer avrupa arenasi. Yurt disinda fener dedigin zaman türk takimi diyeceksin, gs dedigin zaman adam türkiye `yi hatirlayacak. Ben avrupa maclarinda fener icinde besiktas icinde bagirmisimdir. Kafasi ile gotlerinin yer degistirdigi kisilerin, kafasini boktan cikartip turk takimlarinin formasinin uzerinde bulunan türk bayragina bakip oyle hareket etmelerini siddetle tavsiye ederim. Aptal aptal konusup insanin canini sikmayin.[hline]i have no tears, there is only pain yaw benim anlamadıgım bisey war...isteyen istediği takımı tutar kardesim size ne ya.. bide rakip gs olunca tabiki yabancı takımları tutcam..alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 bu sene galatasaray ve beşiktaş türkiyeye şampiyonlar liginde puan kazandıracak, siz hala cska diye bağırıyorsunuz. ondan sonra da neden uefaya katılamadık, neden avrupaya gidemedik neden az takımla katılıyoruz stilinden geyikler oluyor. kıskançlık bir yere kadar yani. sizinkisi pek takım tutmak olmuyor açıkçası. fanatiklik özentisi diyebiliriz en uygun olaraktan.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Infernal_Reborn, 14 August 2003 15:42 tarihinde demiş ki: saf bal maçı ya 5 dk da iki gol karşı takımın teknik direktörünün 2. golden sonra suratı müthişti sen ne dion ya balmış kıskanmayın artık pls[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Ya ne balı yapmayın etmeyin kardeşim biz maçı sahada bi tarafımızdan terler akıtarak aldık emeğe saygı göstermiosanız susun bal filan değil orada da koyacağız hiç şüphem... Ölene Kadar Cimbombom !!!![hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Bende eskiden Fener yabancılarla oynadımı yabancı takımı tutardım ama artık deel çünkü hepimiz türküz o durumda yabancı takımı tutarsak türklüğümüzden şüphe duymamız lazım ama Beni kesseler yinede Fenerli olmam ! Die For Galatasaray !![hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 said: Denyosavar, 14 August 2003 21:39 tarihinde demiş ki: said: -ryan-, 14 August 2003 17:37 tarihinde demiş ki: Koray`in ve bazi fenerliyim ben diyen arkadaslara cok uzuluyorum. Sizlerin fenerli oldugunada hic inanmiyorum. Fener bahce bir türk takimidir. Galatasaray`da, besiktas ve digerleride. Ciktiginiz yer avrupa arenasi. Yurt disinda fener dedigin zaman türk takimi diyeceksin, gs dedigin zaman adam türkiye `yi hatirlayacak. Ben avrupa maclarinda fener icinde besiktas icinde bagirmisimdir. Kafasi ile gotlerinin yer degistirdigi kisilerin, kafasini boktan cikartip turk takimlarinin formasinin uzerinde bulunan türk bayragina bakip oyle hareket etmelerini siddetle tavsiye ederim. Aptal aptal konusup insanin canini sikmayin.[hline]i have no tears, there is only pain yaw benim anlamadıgım bisey war...isteyen istediği takımı tutar kardesim size ne ya.. bide rakip gs olunca tabiki yabancı takımları tutcam..alla alla Neden sen bulgar misin?[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denyosavar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 yoo deilim istersen nüfus cüzdanımı gösteriyim tc vatandası yazıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-ryan- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Ek olarak senin gibi süzmelere hatirlatirim. Simdi sampiyonlar liginde 2 takim mucadele ediyorsa, fenerbahcenin 0 puani ile degil, galatasaray`in avrupa elde ettigi basarilarin getirdigi ulke puani ile oluyor. Dikkat edinde iyi okuyun ulke puani. Simdi gidip bagirin CSKA diye yada Roma diye. Ama sonrada gelip Türkiye türkiye diye bagirmayin. Capinizi genisletin oyle dusunun ve hareket edin. Tamam turkiye icinde ezeli rekabet mukemmel birsey. Ama yurt disinda birbirimizi desteklemessek kimi destekliyecegiz? Elin yunanini mi, ispanyolunu mu? Demezler mi sen nasil, ne bicim türksün? Kiclariyla gülmezler mi, birbirlerine düsüyorlar adamlar halen diye? Besiktas ile insallah bu yil cok güzel yerlere gelip ülkemizi temsil edicez. Insallah 2004 - 2005 türkiye nin hem milli takimlar düzeyinde hemde avrupada boy gosteren takimlarimiz icin cok guzel gecer de doyasiya zevk aliriz. Neden uefa yada sampiyonlar ligi kupasi finali besiktas - galatasaray derbisi olmasin ki? Ne güzel olur dimi?[hline]i have no tears, there is only pain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denyosavar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Ha ayrıca artık kimseyle sacma sapan tartısmalara girmemeye karar verdim simdiye kadar tartısmaya girdiğim tüm ark lardan özür diliyorum..her seyin sıfırdan baslamasını istiyorum.. Denyosavar ---> a.k.a ----koray15----koray007----koray007.5 :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 yuh ya hala acc alıo bari aldın soleme koray oldugunu bide utanmadna soluo ben koray009 die hey allam[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 eger eskisi gibi davranmayacaksa sorun yok devam etsin bu accountla sizde fazla uzerine gitmezseniz bi sorun olmaz zaten anlatamadıgımız bisey var eger birisi sacma sapan mesajlar atiyosa bi yoneticiyi ozel mesajdan haberdar edin en guzeli budur ( genel yada alan yoneticilerini ) bosu bosuna laf etmeyin o kisiye sizde aynı duzeye iniyosunuz o zaman eger bizde o duzeye inmek istiyoruz diyosanız siz bilirsiniz takilin kafaniza gore ama o kisi ettigi laflardan ve davranıslarindan dolayi banlanıyosa ve sizde aynı tarz davranıyosanız sizde banlanırsınız olayi kimin baslattıgı onemli degil kısaca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2003 Temel amca haklısın valla[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar