Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Gazoz kupası mı hehe.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: koray15, 14 August 2003 01:59 tarihinde demiş ki: olsa olsa orda 2000 kisi wardır tüm gs lileri 1/30 sayıcaksınız :)[hline]6 Kasım Fenerbahce : 6 - 0 :6alatasaray fenerlileri hiç saymıyolar derdim ama ne yazıkki sevdiğim ve değer verdiğim fenerli arkadaşlarım da var. Onun için sadece sen ve senin gibi leri saymıyolar diyerek geçiştiriyim. Bu arada fenerin bu seneki avrupa macerası 5 hafta sonra başlıyor Olimpiyat stadında. İyi ya sonra da güngören ve inönü var. Yine iyisiniz valla olimpiyat stadı kadıköy tarafında olsaydı kalcaktı 2 avrupa maçınız. Yine gs ye dua edin.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koray15 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Ra_d, 14 August 2003 02:07 tarihinde demiş ki: said: The_Delucian, 14 August 2003 00:52 tarihinde demiş ki: hastası ol ıyıdır de ... koray15 in fenerli oldugunu nerden cıkardın ... dıger mesajı atan arkadasın mac bııtıkten sonra attıgı (yada macın sonları oynanıyor olabılır patıcık saatı farkıyla) "bastır cska" mesajını nereye cektıgını gorunce uzuldum ra_d abi birincisi niye üzülüyosun.akıllı mantıklı adamı işin içine katmıyorum.yok sen diyosanki "bende onlardanım" o zaman başka. ayrıca koray'a önceden hastayım.uefa kupasına gazoz kupası(ehee hala aklıma geldikce gülüyorum.:lol: ) demişti ordan tanıyorum.diğerinide bi yerlere çekmedim. saatine bile bakmadım. ayrıca o postu maçın hangi dakikasında atarsa atsın o adamında hastası olurum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. muhahaha gazoz kupası tabi nolcak .....süper kupada coca cola alanlara weriliyomus...1 mac yap al bala kupayı jardel miydi neydi o eleman...1 tane salladı gol oldu adamlar süper kupa die dolanıyo yakında siz ispanyanın 8.amatör kümeden birini yenersiniz de muhtesem cup alırsınız yada hatasız cup fln..[hline]6 Kasım Fenerbahce : 6 - 0 :6alatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Yaw siz koraya nie cvp veriosunuz takmayın onu ya adam fener die tutturmus dönmez sabit kafalının biridir cvp wermeyin adama aferin aferin deyin sevinsin yzk ona ne de olsa bir fenerli[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... kermit_frog, 13 August 2003 17:53 tarihinde demiş ki: ben kızım ne olduki ? [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Bu kadar fanatik görmedim ben ya adam UEFA Kupasını bi kola alana ,Real Madrid e de İspanyanın 8.küme takımı diyor.Daha ne olsun.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ben Fanatık deme buna.Bu kendı dar cercevesi dısındakı seyleri kabullenemeyen bir insan bence[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Ra_d, 13 August 2003 03:27 tarihinde demiş ki: said: koray15, 12 August 2003 23:51 tarihinde demiş ki: 2-6s li arklar sizde nicin ısrarla 6 kasımı unutuyosunuz kıyamet kopana kadar bu olay konusulacak bunu yasadıgım icin cok mutluyum...tabi bize 6 fark atarsınız belki kıyametten 1 gün önce 4-Bilmem kac sene önceki uefa gazoz sampionluguna seviniosunuz arsenal karsısındaki halinize gülün-mallorcayı bilmem ne yi yendiniz ingilizleri katlettiniz hala sevinin mutlu olun siz... eheaehe gazoz uefa kupası ahahhaaa abi daha yaz nolur. :lol: sana katılıyorum ama gülmekten.ölecem gülmekten yemin ediyorum.mallorcayı bilmemneyi yendiniz diyo:lol:. bide seneler önceki uefa şampiyonluğuyla övünüyosunuz diyen adam,bir sene önceki 6-0 lık galibiyetle övünüyo:)).üstelik görgüsüzler galatasaraya 6s yazıyo her fırsatta.insan bi kupayla falan övünür.adam bi maçtaki galibiyetle övünüyo ama o sene uefaya bile katılamıyolar.ama o gazoz kupası ya önem vermiyolardır.süper kupada cikletten çıkıyo dimi? böle fenerliklerin hepsinin hastasıyım...[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. ben sizin gibilerin ciğerini bilirim.bak ta ne zaman demişim böle diyeceğini. konuşsun abi ben her ağzını açtığında gülmekten ölüyorum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Cico, 14 August 2003 02:19 tarihinde demiş ki: Ben Fanatık deme buna.Bu kendı dar cercevesi dısındakı seyleri kabullenemeyen bir insan bence[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 +1 siz bi de beni düşünün yatakhanede aynı odadaydıq neyse burda ilk defa görüom onu[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... kermit_frog, 13 August 2003 17:53 tarihinde demiş ki: ben kızım ne olduki ? [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koray15 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Bonus, 14 August 2003 02:21 tarihinde demiş ki: said: Cico, 14 August 2003 02:19 tarihinde demiş ki: Ben Fanatık deme buna.Bu kendı dar cercevesi dısındakı seyleri kabullenemeyen bir insan bence[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 +1 siz bi de beni düşünün yatakhanede aynı odadaydıq neyse burda ilk defa görüom onu[hline]Bonus, Cin , Hobbit, Frodo, Baggins, Merinos, Penguen, DM ve hatta hoooopit uzar daha... kermit_frog, 13 August 2003 17:53 tarihinde demiş ki: ben kızım ne olduki ? [b][i] MKC Frp ortamı(Flash gerektirir) Buraya Tıklayaman yigit saglıgın icin susmanı tavsiye ediyorum...[hline]6 Kasım Fenerbahce : 6 - 0 :6alatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koray15 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Cico, 14 August 2003 02:19 tarihinde demiş ki: Ben Fanatık deme buna.Bu kendı dar cercevesi dısındakı seyleri kabullenemeyen bir insan bence[hline]:hrr: GoDFather Of SpeeD :hrr: Icq=101549659 bencede...[hline]6 Kasım Fenerbahce : 6 - 0 :6alatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 tamam geçicek koray'cım.[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek DiaBoLiC, 18 July 2003 10:02 tarihinde demiş ki: HUGO PARMAKLARINIZIN UCUNDA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 yazıktır ya[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALTONLAR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Bence ikinci maçta cskayLa berabere kalcak galatasaray kadiköyden herkese seLam.[hline]AWAREL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALTONLAR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 İnşsaLLah galatasaray yener bunu bir fenerli olarak söylüyorum.[hline]AWAREL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DALTONLAR Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 KORay sen çok konuşuyon galiba.[hline]AWAREL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 lol ergenlik çağındaki bi velede cevap verme yarışına girmişsiniz ben hepinize güldüm burdan :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Ya düşünüyorum da .. Fener'i tutuyoruz yeniliyor .. Geçen sezon hadi Ankara takımı , Anadolu takımı , biraz da iş yapınca Gençler'e destek verdik o da batmaya başladı .. Bundan sonra Galatasaray'ı tutup bir küme düşüttürüyim de görün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Nihahah 3-0 daıtttııkk vallaaaa Allah'ları kaydı adamların Cimbombom RulaZZ[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krizman Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 çok gözel mactı. hakan şükür bile gol attı yani çok güzel maçtı maçı özetlemek isterdim ama maç çok güzel olduğundan çok güzeldi sonuç olarak gs very good oynadı. yorum lar için erman hocadayız -hocam sizce gs nasıl oynadı? -ilk önce bütün hayran larıma teşekkür ederim gs çok güzel oynadı -nasıl -ggggggüüüüüüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… koray15 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 niohaha sevinin siz 6s li arkadaslarım CSKA Sofyam gömer size rövansta 4-5 tane ödesmis oluruz..[hline]6 Kasım Fenerbahce : 6 - 0 :6alatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Beyler Pendikspor Feneri kac kac yenmisti be ?[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… koray15 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Arthur_HellsFire, 14 August 2003 12:56 tarihinde demiş ki: Beyler Pendikspor Feneri kac kac yenmisti be ?[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee muhahsauahauhadhua allam ya 2-1 yenmisti..[hline]6 Kasım Fenerbahce : 6 - 0 :6alatasaray www.6alatasaray.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Ona beş buna yirmi gibi muhabbetler haricinde burada ilk mesajımı atmama neden olan güzel arkadaşım. Sporun ve Mücadelenin altında yatan temel güzelliklerden haberi olmayan kardeşim benim bak sana bir iki birşeyden bahsedeyim. Dünyada insanlar birbirlerinin ne kadar iyi olduğunu birbirlerinin diğerlerinden ne kadar farklı olduğunu görmek amacı ile spor yapmıyorlar spor yapmanın temelinde yatan kavram"oyun" kavramıdır. Oyunlar gerçek hayatla bağdaştırılan şeyler değildir çünkü onlarında altında paylaşım, eğlence gibi başka temel öğeler yatar. Spor yapan insanlar bunu bir oyun olarak gördükleri sürece kin, nefret, çirkeflik gibi duygulardan arınabilir ve oyundan zevk alabilirler rekabet duygusu içine bu kötü duygular karıştığında kine, nefrete dönüşürki sen bunu savunur bir tavır içerisindesin. Spor belli sözsüz kurallar içerisinde algılandığı taktirde fanatizm gibi iğrenç olguların ötesinde güzel bir etkinlik olabilir. Bu sözsüz kurallar taraf olanların centilmenliği, dürüstlüğü ve objektifliği ile gelişir. Ve bu noktada taraftar iki ayrı gruba ayrılır "Hasta Traftar" ve "Sportmenler" şimdi sen hangisine dahil olduğunu bir kendine sor. Aynı ülkenin bir başka takımına duyduğun nefret duygusundan dolayı rakibi olan hede ülkesinin hödö takımı taraftarı olarak bu kuralları bu güzellikleri hiçe sayan bir "Hasta Taraftarmısın"?[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Abi sen hangi gastede köşe yazarlığı yapıon yapmıosan basla hemen Azından bal damlıyo ...[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 sadbutcher adamımsın[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 4 Sonraki 3.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
koray15 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 niohaha sevinin siz 6s li arkadaslarım CSKA Sofyam gömer size rövansta 4-5 tane ödesmis oluruz..[hline]6 Kasım Fenerbahce : 6 - 0 :6alatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Beyler Pendikspor Feneri kac kac yenmisti be ?[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koray15 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 said: Arthur_HellsFire, 14 August 2003 12:56 tarihinde demiş ki: Beyler Pendikspor Feneri kac kac yenmisti be ?[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee muhahsauahauhadhua allam ya 2-1 yenmisti..[hline]6 Kasım Fenerbahce : 6 - 0 :6alatasaray www.6alatasaray.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Ona beş buna yirmi gibi muhabbetler haricinde burada ilk mesajımı atmama neden olan güzel arkadaşım. Sporun ve Mücadelenin altında yatan temel güzelliklerden haberi olmayan kardeşim benim bak sana bir iki birşeyden bahsedeyim. Dünyada insanlar birbirlerinin ne kadar iyi olduğunu birbirlerinin diğerlerinden ne kadar farklı olduğunu görmek amacı ile spor yapmıyorlar spor yapmanın temelinde yatan kavram"oyun" kavramıdır. Oyunlar gerçek hayatla bağdaştırılan şeyler değildir çünkü onlarında altında paylaşım, eğlence gibi başka temel öğeler yatar. Spor yapan insanlar bunu bir oyun olarak gördükleri sürece kin, nefret, çirkeflik gibi duygulardan arınabilir ve oyundan zevk alabilirler rekabet duygusu içine bu kötü duygular karıştığında kine, nefrete dönüşürki sen bunu savunur bir tavır içerisindesin. Spor belli sözsüz kurallar içerisinde algılandığı taktirde fanatizm gibi iğrenç olguların ötesinde güzel bir etkinlik olabilir. Bu sözsüz kurallar taraf olanların centilmenliği, dürüstlüğü ve objektifliği ile gelişir. Ve bu noktada taraftar iki ayrı gruba ayrılır "Hasta Traftar" ve "Sportmenler" şimdi sen hangisine dahil olduğunu bir kendine sor. Aynı ülkenin bir başka takımına duyduğun nefret duygusundan dolayı rakibi olan hede ülkesinin hödö takımı taraftarı olarak bu kuralları bu güzellikleri hiçe sayan bir "Hasta Taraftarmısın"?[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Gafur" Clan Enforcer "Story of SadButcher" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Abi sen hangi gastede köşe yazarlığı yapıon yapmıosan basla hemen Azından bal damlıyo ...[hline]Feel Power of Mind You can Feel Alright Try To Be Best in Your Mind Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2003 sadbutcher adamımsın[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar