Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Ilk yari mukemmel gecti, adamlara bi tane bile tehlikeli gol giri$imi $ansi vermedik, 3 gol, temiz mac... :) ikinci yarida daha fazlasini bekliyoruz...[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 kırmızı kart dk. 58 iordanov tam böyle fifada kaleciye girer gibi girdi. haliyle kırmızı kart[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 2. yarı sürekli pas yapıp adamları yoruyoruz. Ama adamlar inatla basmadığı için çok da yorulmuyolar:). 1 tane daha atalım 4-0 yeter bize. Edit: Hakan eski hakan oldu gene önüne geleni dışarı vuruyor. [Bu mesaj Larva tarafından 13 August 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Bastır CSKA[hline]Istiaron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 artık rövanşa heren. 3-0 bitti maç[hline][Bu mesaj Kenderleme tarafından haber verilmeksizin değiştirilebilir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jayz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: HerenIstiaron, 13 August 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bastır CSKA[hline]Istiaron nereye bastiriyolar? pastirma mi bu?[hline]- un ve unvanlar gelip gecici $eylerdir - old quaxis, new exile developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 csk yavaş bastırsın aldilar ellerine işte bide frank amcamızın freekick girseydi bide kral kazmalık yapmsaydı 5-6 olurdu[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Elenaor the Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 tebrix gs..[hline]aente is alone on this way.. aente:Adventurous Effective for Nocturnal Troubleshooting and Excursionist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 maça gidiyos saat 19.20 de cıktık araba ile tam hava alanı yolunu donduk bi gittik böle 300 metre falan vites 4 hız 80 ken vites bi anda attı boşa geçti kendi kendine ve tabiki debriyaja basmadıgım şiçin çarklarda nses gelerek oldu bu olay sonrada istop etti hızım 60 iken falan bende calısmayınca cektim yol kenarıan dogru durdum sonra dene dene calısmıyo herseyi yaptık nafile aradık servisten eleman geldi oda denedi olmuyo en sonunda cekici getirdiler goturduk arabayı tabi maç yalan oldu elde kombine kartları sırtta sıfır formam kaldık öle ...[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 harika maçtı ilk yarıyı izlerken büyük keyif aldım ne yalan söliyem :P 3-0 da yeter bize ama hasan ın kaçırdığına kızdım 4-0 a garantilerdik neyse bu skor yeter bize .. çok da zayıfmış bu cska yaf .)[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 gs ye tebrikler ... cok daha farklı bıtebılırdı ... su pres olayını cıddıye alıp sureklı olarak yapsaydı 5-6 olurdu yada hasan bıraz sanslı olsa yada frıkık dırekten donmese ... akıllı taktık dısıplınlı oyun ve guzel sonuc ... tebrıkler gs ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: HerenIstiaron, 13 August 2003 23:09 tarihinde demiş ki: Bastır CSKA[hline]Istiaron said: koray15, 13 August 2003 20:37 tarihinde demiş ki: yavas atın 2-3 tane siz... bu gece hepimiz sofya lıyız... said: koray15, 13 August 2003 16:58 tarihinde demiş ki: CSKA Sofyaya BasarıLar.. isalla 3 atıcaz... hepinizin hastasıyım.böyle fenerlilerin hepsinin hastasıyım. Galatasaraydan Sevgiler. En güzel günler sizlerin olsun Fenerbahçeli arkadaşlarım.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 hastası ol ıyıdır de ... koray15 in fenerli oldugunu nerden cıkardın ... dıger mesajı atan arkadasın mac bııtıkten sonra attıgı (yada macın sonları oynanıyor olabılır patıcık saatı farkıyla) "bastır cska" mesajını nereye cektıgını gorunce uzuldum ra_d ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 heyt be 66bin kişi gelmiş maça bide tezahuratlar duyulsmuodu fln ddeniodu lol spiker'İn sesi duyulmadı bu aksam aıl yinede stadın bi kısmı boştu bu stat kaç kişilik??[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 80000 diye biliyorum[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: koray15, 13 August 2003 20:59 tarihinde demiş ki: Türkiye'de en fazla taraftarı olan takım FENERBAHCE SPOR KULÜBÜ'DÜR Bunu 3 yasındaki cocuktan 90 yasındaki ihtiyara kadar herkes bilir..[hline]6 Kasım Fenerbahce : 6 - 0 :6alatasaray bu adam fenerli deilse bende galatasaraylı deilim! Ayrıca bende Ra_d bişiyi biyere çekmemiş nese :P Ra_d'a katılıyorum... [hline]m@dm@n23 (11:11 PM) : benim kucukken bompali su tufegimden astalavista baby sesi cikardi suyu cikarinca uhahua [Bu mesaj sLog tarafından 14 August 2003 01:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 ok ... haklısın... ben adamın nıkının altında fb bayragı goremedım (zaten de yok) onun ıcın soyledım ... eheh ... BASTIR CSKA ROVANSTA (da bıraz heyecanlı mac seyredelım barı) ... samp. lıgınde gurup larına real madrıd dusesıceler sızı :) ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koray15 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 muhahaha fenerliyim %59 luk kısım gibi :)[hline]6 Kasım Fenerbahce : 6 - 0 :6alatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: emreboztepe, 13 August 2003 16:31 tarihinde demiş ki: galatasaray 3 ceker sofya ya benden söyLemesi.Hadi görüsürüz wallah 3 attık! *!hakanşukür atıyorr!!! kral attı kral attırdı sevcgili izleyenler goooooooool*[hline]Did you feel the wind As it blew all around you Did you feel the love That was in the air We're lost in space And the time is our own Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 koray 15 yasında mısın ?[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *kazanmak neye yararki , kaybeden oldugunda ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopoldin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Byeyler stat ta anons : 69000 kişi civarı ehhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: koray15, 13 August 2003 20:37 tarihinde demiş ki: yavas atın 2-3 tane siz... bu gece hepimiz sofya lıyız... Büyük konuşmamak lazımmış :D[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koray15 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 olsa olsa orda 2000 kisi wardır tüm gs lileri 1/30 sayıcaksınız :)[hline]6 Kasım Fenerbahce : 6 - 0 :6alatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
koray15 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: Moncain, 14 August 2003 01:58 tarihinde demiş ki: said: koray15, 13 August 2003 20:37 tarihinde demiş ki: yavas atın 2-3 tane siz... bu gece hepimiz sofya lıyız... Büyük konuşmamak lazımmış :D[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology haklısın...[hline]6 Kasım Fenerbahce : 6 - 0 :6alatasaray Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2003 said: The_Delucian, 14 August 2003 00:52 tarihinde demiş ki: hastası ol ıyıdır de ... koray15 in fenerli oldugunu nerden cıkardın ... dıger mesajı atan arkadasın mac bııtıkten sonra attıgı (yada macın sonları oynanıyor olabılır patıcık saatı farkıyla) "bastır cska" mesajını nereye cektıgını gorunce uzuldum ra_d abi birincisi niye üzülüyosun.akıllı mantıklı adamı işin içine katmıyorum.yok sen diyosanki "bende onlardanım" o zaman başka. ayrıca koray'a önceden hastayım.uefa kupasına gazoz kupası(ehee hala aklıma geldikce gülüyorum.:lol: ) demişti ordan tanıyorum.diğerinide bi yerlere çekmedim. saatine bile bakmadım. ayrıca o postu maçın hangi dakikasında atarsa atsın o adamında hastası olurum.[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar