enaksis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 beyler lichlerden çıkan el morad symbol ne işe yarıyor?? nasıl kullanıcaz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Al oku bak buna yarıyor[signature][hline]Class: Rogue/Archer LVL: 68 NP: 170xxx Clan: Clanless Server: Ares Durum: Az kaldı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eMrE_uLTrAsLAn Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 eğer sende elmoradsan bi işe yaramaz.. invadeye giden taraf o ırkın Lichlerini kesip symbol çıkarırsa 10m ex kazanır[signature][hline]eMrE_uLTrAsLAn...60k..Ares ::ultrAslan:: ...Olympia..LvL 4x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: eMrE_uLTrAsLAn, 08 Aralık 2005 17:32 tarihinde demiş ki: eğer sende elmoradsan bi işe yaramaz.. invadeye giden taraf o ırkın Lichlerini kesip symbol çıkarırsa 10m ex kazanır yanlışş.. misal Ben Karus'um (Allah göstermesin) Kestim. Lich'lerden orc symbol çıktı. Savaş sırasında Raiba'daki Arch Mage Drake'ye veriyorum. O da bana "al ulayn sana 10 m exp."[signature][hline]Yüzmek Zayıflatıyorsa Balinalar nerde yanlış yapıyor Acep ?¿ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar