Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Account Donduranlar

sgecca

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle accountunu donduran veya iptal eden veya accont bilgilerini değiştirmek isteyen oyunu komple bırakmaya hazır olsun....Bugün yeniden account active edebilmek için saat 9 dan beri uğraşıyorum bir sayfayı bile açamadım. Gerçekten tamamen sinirlerinizi zorluyorlar. Ben çabuk sıkılan bir adam olduğum için de tabii ki bilgisayar az kalsın nasibini alıyordu direkten döndü. Çok ciddi bir uyarıda bulunuyorum başka birilerinin başına mutlaka gelmiştir bu sözüme kulak verin ve account iptali yapacaksanız oyunu bir daha oynamak için acı çekeceğinizi bilin(g).... Saygılarımla[signature][hline] Harun (Jedi) Satto (BH) Stareus (Jedi)
[b] "Join the Empire Rule the Galaxy"
Sosyal ağlarda paylaş

Yok yav oluyor öyle. Ben de ilk denediğimde tamı tamına 1 saat girememiştim account management sayfasına, sonra geldim topic açtım patiye düzeldi hemen. Şimdi git bak girersin kesin =P

O direk EU serverlarındaki bir problem sanıyorum, epeyce yaygın olduğunu duymuştum ben de o zaman, ama işte tesadüfi bir durum; bazen ilk denemede çat diye giriyorsunuz ama bazen de serverda yoğunluk veya problem var ise saatlerce beklemek gerekiyor. Hiç kasmayın, bırakıp bir saat sonra tekrar deneyin, ruh hastası olmayın boşuna.

Oysa ne kadar abuk birşey, adamların en çok özen göstermesi gereken sayfa o; para vermeye gitmişim adam almıyor bir türlü.
Sosyal ağlarda paylaş

Blizz sorunlarla iyi savaşıyo kim ne derse desin hem ilk denemeleri daha mmorpg..[signature][hline]peace is a lie, there is only passion
through passion, i gain strength
through strength, i gain power
through power, i gain victory
through victory, my chains are broken
the force shall free me
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...