sgecca Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Arkadaşlar kesinlikle ve kesinlikle accountunu donduran veya iptal eden veya accont bilgilerini değiştirmek isteyen oyunu komple bırakmaya hazır olsun....Bugün yeniden account active edebilmek için saat 9 dan beri uğraşıyorum bir sayfayı bile açamadım. Gerçekten tamamen sinirlerinizi zorluyorlar. Ben çabuk sıkılan bir adam olduğum için de tabii ki bilgisayar az kalsın nasibini alıyordu direkten döndü. Çok ciddi bir uyarıda bulunuyorum başka birilerinin başına mutlaka gelmiştir bu sözüme kulak verin ve account iptali yapacaksanız oyunu bir daha oynamak için acı çekeceğinizi bilin(g).... Saygılarımla[signature][hline] Harun (Jedi) Satto (BH) Stareus (Jedi) [b] "Join the Empire Rule the Galaxy" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 10 saniye surmedi benim kapali accountumu aktive etmem.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Wissy, the Gnomest Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bende sabahtan beri edemiyorum service temporarily unavailable.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OmeN Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 aynen benimde 10 sn ye sürmemişti.[signature][hline][b](EU) Magtheridon < GrimSoul > OmeN [b](EU) Burning Legion Toraman - Catch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben dun tum gun ugrastim anca saat 3 gibi acildi[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mulf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Banada aynısı olmuştu, sayfayı 8-10 kere üstüste refresh et düzeliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 acabilen varsa bilgilri vericem artik biktim bu ne :D giremezsem aksam zg trinketini alamicam pazartesi giremedim yine bu sebep yuzunden trinketi hunter aldi ashduash[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurdolar Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Accountumu kapatmıştım dayanamadım WoWsuzluga yeniden actım ve acmam 2 dakka sürdü sorun sende :)[signature][hline]Erodash 60 Orc Shaman FW Ughrukh 60 Orc Warlock Venture Co. Eroshnak 40 Orc Warrior Venture Co. Eroshnak 47 Orc Hunter FW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 3 4 kisiye daha sordum onlarda acamiyomus[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Yok yav oluyor öyle. Ben de ilk denediğimde tamı tamına 1 saat girememiştim account management sayfasına, sonra geldim topic açtım patiye düzeldi hemen. Şimdi git bak girersin kesin =P O direk EU serverlarındaki bir problem sanıyorum, epeyce yaygın olduğunu duymuştum ben de o zaman, ama işte tesadüfi bir durum; bazen ilk denemede çat diye giriyorsunuz ama bazen de serverda yoğunluk veya problem var ise saatlerce beklemek gerekiyor. Hiç kasmayın, bırakıp bir saat sonra tekrar deneyin, ruh hastası olmayın boşuna. Oysa ne kadar abuk birşey, adamların en çok özen göstermesi gereken sayfa o; para vermeye gitmişim adam almıyor bir türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 şu anda sitesi bile açılmıyo yaf problem var sonra deneyin[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nereladis Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Nefr, 08 Aralık 2005 16:46 tarihinde demiş ki: Oysa ne kadar abuk birşey, adamların en çok özen göstermesi gereken sayfa o; para vermeye gitmişim adam almıyor bir türlü. çok mantıklı:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 adamlara para vermek istiyorum almiyo o zaman kendi acsin accountumu[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLDaR Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Blizz sorunlarla iyi savaşıyo kim ne derse desin hem ilk denemeleri daha mmorpg..[signature][hline]peace is a lie, there is only passion through passion, i gain strength through strength, i gain power through power, i gain victory through victory, my chains are broken the force shall free me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar