Anaglarell Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Selam.. Ben eski bi MxO kullanıcısıyım.. Bu hafta yeniden başladım uzun bi süre üstüne.. Oynadığım dönemde tek bir Türk'e rastlamamıştım, paticik de MxO oynayanların olduğu söylediler bende sizlere bi merhaba demek istedim.. Recursion'dayım bende ancak post 2 günden eski imiş uplayamadım o nedenle..
Felicix Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 evet var türk,rec. de hatta machine sen biz faction da kurcaz katılırsın.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 9, 2005 Hehe hoşgeldin genel olarak herkes recursionda bi ben vector dayım :)[signature][hline]You cannot change your fate...noman can
eryan Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 şu konuya açıklık getirelim helcaraxe e nin acc i kapalı ama orda var ondan bahsediyor kızma bana ama gerçek acıdır :D[signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 10, 2005 Abi mxo ya başlamak isitom ama o olan genel lag den oyun oynanmıo bıktım :)[signature][hline]You cannot change your fate...noman can
eryan Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Soe açıklama yaptı vectorde lag sorunu yasanıyor recrusion ve syntax ta oyle bişi yok bekleriz gel sende hazı machine charında var.... kim inanır buna :) [signature][hline]MrEryan LvL 50 on Mxo [Bu mesaj eryan tarafından 11 Kasım 2005 15:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Kadir İnanır hehe hoho :D[signature][hline]You cannot change your fate...noman can
Stifler Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 11, 2005 hellcaraxe gel abi recursiona.. kızlar bende trinityler bnde sen nerdesin =)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby! Aytunchawish - Recursion - Virologist Hacker - MXO Lvl 10 ( yawaş yawaş )
Nebuch Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 said: Helcaraxe, 09 Kasım 2005 19:34 tarihinde demiş ki: Hehe hoşgeldin genel olarak herkes recursionda bi ben vector dayım :) sen öyle zannediyorsun :)[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
Helcaraxe Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2005 Ya baba sen oynuormusn ? beraber oynamak isterdim senle valla.
Nebuch Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Nebuch olarak degil... Het'Noe adinda bir aikido master...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
eryan Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 helcaraxe ye msnden kac kere sormusumdur nebuch oynuyomu diye :Dhangi serverdasın sen?[signature][hline]MrEryan LvL 50 on recursion MszE LvL 24 on recursion Turquaz LvL 31 on Vector [Bu mesaj eryan tarafından 08 Aralık 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar