rasta Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 şu an gap turu hiç yok 02 ocaka kadar kullanmam gereken uçak biletim de var acaba urfa yada antepte bu tür geziler düzenleyen firma varmıdır,ya da önerileriniz nelerdir?şimdiden teşekkür ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 kış mevsiminde hiç sanmıyorum ya gap turu olacağını :/[signature][hline]FİLTHY PLAY when it rains the ground gets wet! The Paticik Cup =o= II Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bu konuda burdaki şirketle göürşür yardımcı olabilirim. antep güzel şehir gerçekten trnin 6.büyük şehri sonuç olarak. urfada görülmeye değer,adıyaman falanda öle.. eğer düşünülüosa ben ilgilenebilir yardımcı olabilirim,neler yapmam gerekio bi de onları sölerseniz.. bu arada gaziantep ünide öğrenciyim.[signature][hline].. içimdeki şeytanın ensesindeyim.. destur deh breh,berduşa name yazma çek git ilerle milim milim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar