Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şifreleri Alacakmıyız - Alamıyacakmıyız ?

morchaylt

Öne çıkan mesajlar

beyler herkez aynı durumda ben 3 4 ID kaybettim ve içlerinde sayısız item ve 6x charlarım var ben ne yapim bu durumda ko forumlarında bişeyler yazmışlar ama pek anlayamadım http://forum.knightonlineworld.com/viewtopic.php?t=3082&sid=0641a5cb9589ec5160abe77497ef8dc7[signature][hline]server=diez
lvl=62 rogue
np=120k
Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce.....

Sosyal ağlarda paylaş

said:
morchaylt, 08 Aralık 2005 07:45 tarihinde demiş ki:
Dear Knight Online Community,
If you are not receiving any response emails regarding password requests or new account creations, please make sure to also check your Spam or Bulk folder in addition to your Inbox.

Sitede bu yaziyo anlamı nedir bunun ?

eger şifrenizle ilgili mail alamadıysanız spam/bulk kutularınıda kontrol edin diyo..[signature][hline]server:Ares
Level 62/Mage
Np:145k+
Clan:KARIZMA
yıllar geçsede üstünden...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eMrE_uLTrAsLAn, 08 Aralık 2005 01:38 tarihinde demiş ki:
ya beyler lütfen şu şifre konusunda 124123524353453 tane topic açmayın bıktım artık şifre görmek istemiyorum!!

ee tabe senin tuzun kuru oyuna girebiliyorsun. ben 1 haftadır giremiyorum oyuna bu yüzden şifre ilgili bi msj arıyorum devamlı, birisi bana geldi dese de herkes de bir ümit olsa
Sosyal ağlarda paylaş

Musterilerimize daha guvenli bir ortam olusturabilmek icin, musterilerimizin gercek bir email adresi girmesi gerekiyor. Kullanilan email adresini dogrulamak icin, her bir sifreyi reset’ liyoruz ve yeni sifreleri girdiginiz email adresine yolluyoruz. Bu nedenle, lutfen kullandiginiz email adresinin dogru oldugundan emin olun cunku bu email adresine ulasmak zorunda kalacaksiniz.

Tesekkurler,
Knight Online Musteri Destek Grubu
Enter a valid email address:
------------------------------------------------------------
evet arkadaşlar bende bu yazıya kanarak herzamanki mailimi yazdım ve sonuş şifre resset yeni şifre yok :D
maile gelen bişi de yok 24 saat geçti kimse bu hataya düşmesin
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim e-maile şifreyi gönderiolar. Ama sitede deişemiom. Eski şifre duruo hala. Bi türlü o deişme ekrani gelmio yine emailinizi yazin yazan yer geLio.[signature][hline]
Server: OlympiA
Charname: :DevilMaN:
Irk: En YeşilinDen
Job: WrrioRum oLm
Lvl: 2x
cLan: bu lvl'de ne cLani ya o.O
Np:100(Miss gibi tertemiz xD )

DN: Bu Serverin Sonu Nasil oLcek Acaba
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...