Epilepsy_Ray Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Hani chatteki nicke sağ tıklayınca whisper invite cancel cıkıorya. işte artık bende çıkmıyor =) sağ tuşa sol tusun ozelliği atandı durup duruken. yani direk whisper acıyor. kaç gundur ugrasıyorum bi turlu yapamadım. nasıl duzeltebilrim bunu bilen varmı?[signature][hline]Soulless - Blazing Phoenix - Bloody Lock!!! (Burning Legion) Nestle - Nefastus - Owerpowered Huntah!!! (The Maelstorm) Join me! Together we can rule the galaxies father and son!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 yukledigin bir addondan dolayi oyle oluyor. mesela bi addon vardi adini unuttum onu yukleyince itemlara ctrl click ile bakamiyodun. addonlarini gozden gecir. bendede o problem vardi.[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. http://wow.allakhazam.com/profile.html?602031 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bendede var aynısı auctioneer yukledıkten soınra oldu galıba[signature][hline]Bizim apartmanın en geniş anime ve görüntü kalitesi en düşük arşivi... 31 CD ve 4-5 DVD tutan arşivi... Görmek için mail filan atmayın,ben sizi ararım bir ara... "If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sorun auctioneerde la birlikte yüklenen hede bi addon eklentisi yüzünden oluyo zaten oyunu açar açmaz hata veriyo[signature][hline]Realm: Shadow Moon Class: Orc Shaman Nick: Redbullah Guild: Obscurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 aynısı bende de var uzun zamandır. artık alıştım 2 saat adamların ismini yazmaya.[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Epilepsy_Ray, 08 Aralık 2005 08:06 tarihinde demiş ki: Hani chatteki nicke sağ tıklayınca whisper invite cancel cıkıorya. işte artık bende çıkmıyor =) sağ tuşa sol tusun ozelliği atandı durup duruken. yani direk whisper acıyor. kaç gundur ugrasıyorum bi turlu yapamadım. nasıl duzeltebilrim bunu bilen varmı? bi sorunsal daha var test serverinde görmüştüm combat ta iken mause ve klavye aynı kombinasyonda calısmıyor örnek vermek gerekirse mesela : bi rogue düşmanının arkasından sağından solundan hızlıca hareket ederek savaşıyor düşmanının etrafında dolaşmasını mause ve klavye sayesinde yapıyor ama teste bazen bunu deneyince rogue tek bi yöne kilitleniyor yani hareket ediyor ama tek bi yöne bakıyor sadece[signature][hline]Düşmanlarımız aptaldır ve farklı bir bakış açısına sahiptir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar