soulsinter Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Oyun gayet güzel, Sistem gayet düzgün ama oyuncular? Evet arkadaşlar, boşuna çalışmıyorlar yapmıyorlar etmiyorlar demeyin.Biz Bebe beyinli Türkler (çok az bir kısmını saymıyorum) bu oyunda olduğumuz sürece bu oyun adam olmaz. Düpe, Sisteme saldırma, Oyuncu hackleme, Sahte acc ile üyelik alma, adamların analarına arvatlarına sövme, AGA vs.. Bence bu bebe beyinliler bıraksın oyunuda aklı başında birkaç kişi oynasın. En azından Türklerdende adam varmış derler. Şimde herkes saldıracak lanetlicek beni ama dost acı söylermiş bok ediyoruz OYUNU!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 arkadaşım bende senini gibi düşünüyorum ancak oyunda hiç bi pislige karışmayanların kabahati ne bi uyarsalardıda şifre değiştiremezsiniz diye zamanında bende reset passord maruzu olmasaydım en azından gm ler bi alt yazı gecebilirdi o kadar emeğim boşa gitmiş durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ZzzzzZZz[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulsinter Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Bir kısım insanı ayrı tuttum zaten! Herkes bebe beyinli değil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 peki madem oyunculardan diyorsun gmlerin yaptıkları ne dupe olmayan itemleri silmek edit char yapmak kafasına göre banlamak bence oyuncuların bunları yapması gayet normal önce onlar rahat duracak sonra playerlara sahip olacak.[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 filler sevişir olan çimenlere olu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hahahaha[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulsinter Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Haksızssam soylesin biri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 sonuna kadar haklısın[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k :hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr::hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar