PiCaLLo_TR Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 hoşgeldin...[signature][hline] Alıntıla
Mike Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ahahah post kasanlar kendini belli edio hiç okumadan hg die kısayola bağlamışlar benden sonrada hoşgeldin diyen olcaktır eminim auhzhau izleyin görün[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Alıntıla
Cool1907 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Mike, 07 Aralık 2005 16:48 tarihinde demiş ki: ahahah post kasanlar kendini belli edio hiç okumadan hg die kısayola bağlamışlar benden sonrada hoşgeldin diyen olcaktır eminim auhzhau izleyin görün :D:D dicektim demiom =)[signature][hline]Ztar, 05 Aralık 2005 19:46 tarihinde demiş ki: ne demek ceza versin bu ülkede cinsel özgürlük yokmu arabistan mı burası.Adam top diye siteden mi atalım ? Alıntıla
N-c Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 hoşgeldin[signature][hline] komi ap komi ap komi ap itz de *garbage sevenler derneği üyesi* garbege ı kurtaralıım ben geldiimde çok zevkliydi bura bile monoton oluo nooluuurr!!! Alıntıla
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.