N-c Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 gidiyorum ardıma bakmadan bu kalabalık sokaktan ve o kalabalık yalnızlığıma bakıyor inanmadan dışarda gözlerden düşer gbi yağmur damla damla yüreğimin camına vuruyor okadar çabalamışımki bu duygular sokağında okadar çabalamışımki tutmak için kalbini elimde şimdi ben giderken bu sokaktan avuçlarım acıyor gidiyorum ardıma bakmadan biliyorum ardımda düşlerim var gidiyorum sessizceki kimse duymasın beni gidiyorum kalbimde taştan duvarlar gibi soğuk sular akıyor yolumun kenarından suyun serinliği gibi hüzün öpüyor yanağımdan okadar zormuşki bu duygular sokağını terketmek okadar zormuşki bambaşka bir sokakta tekrar yürümek şimdi ben giderken bu sokaktan güneş doğuyor gidiyorum ardıma bakmadan bliyorum ardımda düşlerim var[signature][hline] komi ap komi ap komi ap itz de *garbage sevenler derneği üyesi* garbege ı kurtaralıım ben geldiimde çok zevkliydi bura bile monoton oluo nooluuurr!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar