deathshower Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 slm xp kullanıyorum ve sata disketi denilen bişey ile pc ye format atmak sorunda kalıyorum.disket olmadan formatlayamıyorum önceden böle değildi takıyodum xp cd sini atıyodum formatımımı teknik servise verdikten sonra böle bişey ortaya cıktı. bu disket isteme olayını ortadan kaldırıp eskisi gibi sadece cd den format ata bilirim ii günler ?[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Hard Diskin SerialATA tipinde olduğu için önceden bu sürücülerin yüklenmesi gerekiyor[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 orası tamam daha önce disket istemiyodu sorun orda teknik servise verdim naptılarsa disket istiyo şimdi sorunum eskisi gibi disket istememesi...[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. [Bu mesaj deathshower tarafından 08 Aralık 2005 11:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathshower Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 bilgisi olan birilerinden olayla ilgili açıklama bekliyorum yoksa dayanamıycam atacam pc yi[signature][hline]ansızın dönüp bana baktı.. anladınmı dedi anladım dedim anladım ve o günden sonra bir daha hiç ağlamadım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar