Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Tekrar Merhapalar efenim. Bendeniz Mayhem ile Tutoriallere devam etmekteyiz. Bu tutorialimizde sallama cay nasıl yapılır, nasıl su kaynatılır onu ögrenecegiz.Malzemeler; * Caydanlık * Sallama Çay * Su * Ocak İlk adımımızda caydanlıgımızı alıyoruz Suyunu yavaşça kendimize yeticek kadar koyuyoruz Ocağımıza masumca bakıyoruz Ocağımızı yakıyoruzki su kaynasın Caydanlıgımızda ateşin üstüne koyduktan sonra kaynamasını bekliorz (tahminen 5-6dk) Sallama cayımızın kutusunuda alıyoruz İçinden bitanecik cıkarıyoruz Çok dikkatli açıyoruz Sallama çayımızı paketinden dikkatlice cıkarıyoruz Bakıyoruz sallanıyormu ciddi ciddi diye (sallanmazsa markete geri vericeksiniz) Fincanımızıda alıp icine atıyoruz çayımızı Suyumuzda kaynamış sakince döküyoruz Bir kaşık yardımıyla iyice karıştırıyoruz Çayımızda icilecek kıvama geldi Ben çayı sigarasız icmem bir tane sigara alıyorum paketimden Oh sigaramızıda yaktık, afiyetler olsun Afiyet bal şeker olsun efenim. Başka tutoriallerde görüsmek üzere. Esen ve mutlu kalın efenim.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ıı guzel de sankı reklam yapmısın bılmeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mayhem'in geyik tutoriallarının hastasıyım! :tebrikz:[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bu daha bi faydalıydı sanki:D[signature][hline]Sakın üzmesin seni karşılıksız sevgiler Yormasın seni boşa geçen günler Aldatmasın seni çekip de gidenler Sakın arkana dönüp bakma Krallar önde gider!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 mayhem sıkılıyosun sanırım evde[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize mz: haspa fc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 öööw.Saol peki seni nasil sallandirabiliriz ? digi cam'i olan herkes tutorial yapmaya kalkmasin be. yani sirf digi cam'im var , bi ise yarasin bari gidip tutorial yapiyim hihihihi modunda misiniz arkadasim. Yararli birseyler yapin. Garbage degil ki burasi =P. hem abartmissiniz siz olayi sanirim mayhem arkadasim. nasil büyük tuvalet yapilir tutoriali'da istiyorum o zaman![signature][hline]"For this gift of dream I must pay the price with the loss of life's pleasures" [/b]Selamon 30 Kasım 2005 19:40 tarihinde demiş ki: Gotiğim ben 6 yaşından beri hiç gülmedim lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Camel içerim" evde çıplak dolaşırım, bir de üstüne digi cam'im var oh mis!" tutorial'ı gibi geldi bu bana ama, neyse...[signature][hline][b]"I am the bringer of death. Fall to your knees and beg for mercy... Or give me a sandwich, I'm pretty hungry." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 O kadar uğrasıyoruz, ediniyoruz, yaranamıyoruz ki size, yok camel yok digi cam peah =P[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar