suvari2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya lutfen bari siz soyleyin adamlar kaca kaca 5 li ok sallıyolar ya:( uzuluyorum bu duruma yazık ya bi kerede doğru duzgun oynasılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MiLiTaN_44 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ßeyLer iş çığırından cıktı :) ben artık cz yüzüne bile ßakmıyorum exp kasıyorum...ne yapayım okların arasında çebelleşiyim mi ? exp kasarım daha iyi buna kimse dur demiyosa ben demem! kek gibi atlamam oraya :D[signature][hline]ID : MiLiTaN_44 LvI :5x Server : CypHer np : 6xxx Not_: Artık Fakir SoyuLdu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kim ne derse desin abicim en baba server ares GIFF milletin canını okuyo valla :)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :41k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AciDFroZeN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 _biff_[signature][hline]S : ARES / HUMAN SIDE N : AciDFroZeN L : 5X C : --- P : 1xx [Bu mesaj AciDFroZeN tarafından 07 Aralık 2005 11:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: AciDFroZeN, 07 Aralık 2005 11:22 tarihinde demiş ki: _biff_ HÖÖÖÖ[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :41k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ares temiz mi? Şu anda en temiz server Diez. En oynanacak serverda Diez. Merak etme yakında banlanır. Ben Diez'in GM'sini seviyorum. Adam iyi çalışıyor.[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 59 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvari2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ede diezde oynuyorum ama su kospcular bıktırdılar ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo_Angel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 diezde czde kosp kullanana hiç rastlamadım günde 5-6 saat czdeyim hiç kosp kullanan görmedim[signature][hline]Diablo_Angel lvl 61 nation:karus server:diez Clan:WeAreHistory Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kim nederse desin ares ve diez en baba server Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gRim_Adr Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bu iş sade diezde olsa keşke cypher da da var lvl kastıkları yetmedi bide üstübne cz de açıp np kasıolar 1 tanesi adam diil teketekte bişey yapadıkları için kullanıolar acizler yani acıyorum onlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 xig en iyisi..[signature][hline]Jabba ICQ:mu kalmı$ Sıfatlar ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
srares Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 diezde macro kullanan orclar die başlık açmıştım bende adamlar çatır çatır macro kullanıolar konu silinmiş ilginç neden yada taşındımı cehalete verin ama[signature][hline]yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dexteriyus Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Silinir tabii arkadaşım. İlk önce forum kurallalrını oku ondan sonra topic aç. Burada büyük harfle topic açmak yasak. Aynı konu 3 topic aşağıda varsa tekrar açmak yasak. Bunları oku ondan sonra gel topic aç.[signature][hline]Server: Diez ID: Holydexteriyus LvL: Bugünlük 59 Clan: Hanedans Np: 5xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
srares Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tamam kardeşim saol aydınlatığın için kusura bakmayıon ozaman xxxzoxxx--abdurrezzakbinberrak--::rocky::-- adamlar cayır cayır macro kullanıolar orc toena çömmüşler ssde aldım aam koyacak alanıkm yok şuanda koyacağım bu nasıl iştir yaa?? diablo angel dizde macro kullanan orc a rastlamadım dior sorsun kardeşim bunlara pmden ne dicekler[signature][hline]yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Dexteriyus, 07 Aralık 2005 11:44 tarihinde demiş ki: Ares temiz mi? Şu anda en temiz server Diez. En oynanacak serverda Diez. Merak etme yakında banlanır. Ben Diez'in GM'sini seviyorum. Adam iyi çalışıyor. bana göre en temiz ares çünkü aresin diğer serverlere göre daha belli bi üstünlüğü var nede olsa ilk göz ağrısı czde kosp a raslamak zor gibi[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr / ausben Nation : Karus / Karus LeveL : 6x / 5x Clan : ReactioN / ReactioN Server : Ares / Ares Class : Elemental Lord / Hunter Np :41k / 1k :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 diez de Gm sadece su kadar KC alana su kadar sey bedava diye yazı yazar. baska bi ozelligi olmaz dun gece adam yanımda hem hem kosuyor hem 5li ok atıyor ne yapıyorsun diyorum abi onlarda kullanıyor diyor. korkum diez de batacak vu su oyunda adam gibi server kalmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AKI Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 humanlarda kullanan varmı bılmıyorum ama orclarda czde kosp kullanan sayısı gıttıkce cogalıyor[signature][hline]DIEZ PositivE The_sTRom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvari2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya bizim Cafede herkes diezde oynuyor 62-63 lvl adamlar bile dsayanamıyo adam kacıyo bide 500 500 5 li ok patlarıyor ya warrior bile dayanamıyorso mage yani benim gibiler ne yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvari2 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 birde cok merak ediyorum o adamların yani kosp kullananların kac k np si var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fukara Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 war kanka diesdede macrocu saLakLAr war.. HumanLarda Geçmişi macro oLan Zmay,LongLing,Lafazan haLA oyundaLar ve şu anda LASTMAN isimLi gerizekaLı macro yapıyor.. KarusLardada Cz_Rogue VE :zebrano:[signature][hline]Turkuaz Fukara LVL 61,ELEMENTAL LORD nps : GRADE 3 NOW (144k) nation : karus server : dies Turkuaz R.u.L.A.z Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
srares Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 fukara kardeşim helal olsun sana orclarda gerçekten kullananlarıda saydın eksik oldu ama yukarda belirttim 3 kişi ben humanlardada doğru diosun lafazan dangalağı ve benim gördüğüm biri daha townface dene gerizekalıda kullanıo adamlarda beyin olsa bunun sadece bir oyun olduğunu bir oyununda herkez için eşit olduğunu bilmeleri gerekir eşit olmayan oynanamayan bir oyun oyunluktan çıkmazmı soruyorum ?...[signature][hline]yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
srares Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Yaa yeter artık yaa bukadar Da olmaz yaa adamlar macro yapmak ne kelime dicek bişiler bulamıorum vallaha sinirden çaresizlikten monütörü kemirecem bune yaa bu adamlara kimse dur demiyecekmi arkadaş yaa abdurrezzakbinberrak--xxxzoxxx- madman bu adamlar devamlı aam durmadan macro ile adam kesiolar orc towna yaklaşmak imkansız böyle oyunmu olur zevkmi olur yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar