sertur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Bir arkadaş sağolsun adresini vermiştide deneme amaçlı fileplanetten indirmiştim oyunu kutulu bulana kadar takılmak için. İndirdiğim dosya 2.8 GB. 10 gün için amerika serverlarına kayıt oldum. 10 günden sonra beğenipte devam etme kararı alırsanız kredi kartınızdan para çekilmeye başlanacaktır diyor. Ne yani ben herhangi bir para ödemeden oyunu edin mişmi oldum şimdi? :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 zekâna hayran kaldım.. para verip alacaksın , aldığın kutudaki key'i girip devam edeceksin oyuna.. bende wow oynamak istiyorum! of! bende evime net istiyorum![signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Arkadaşım bana key verildi ve account'umda açıldı. Sitede yazanı söyledim sana. Devam etmek isterseniz kredi kartınızdan çekilecektir deniyor. Zaten kredi kartınıda siteye tanıttım.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sana verilen key 10gün trial account'un key'i.. normal oyunu oynamak için ekstra key isteyecek[signature][hline]Don't you know the snow is getting colder, And I miss you like hell... And I'm feeling the stars... I miss your laugh, I miss your smile, I miss everything about you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidana Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Kredi kartınızı bence internette guvensenız bıle yazmayın sıfrelerınızı sora ekstrede tokyodan 2-3 mılyarlık alısverıs yapmıs gıbı gornurusnuz mazallah sonra ararsınız ben bole bi alıs verıs yapmadım dersınız karsınızdakıde yapsaydın kardesim banane derse kotu olur valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 tokyodan alışveriş olayı yaşanabilir arkadaş yazmış hemen açıklayayım eğer yapmadığınız bi alışverişte imzanızda yoksa bu alışverişi kesinlikle kabul etmeyim mebla yüksekse hemen avukata başvurun, bankada sizi arayan görevliler herzaman sizden para koparma yoluna gider unutmayın banka memuru o anda hep "bankamız mesul değil, alışveriş gözüküyor ödemelisiniz" diyecektir kanmayın imzanız yoksa slipte banka ve alışveriş yapılan işletme mesul hemen avukatla görüşün.[signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sertur Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ben genelde sanal kart kullanırım ondada limiti kendim belirlediğim için sanırım bu tür çekimlerin önünde geçmiş oluyorum. Sanıyorum diyorum ama umarım sanal kartın önünede geçemiyorlardır...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar