Kleo Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 bu arada Thundercat'sin 35 bolumluk ilk sezon DVD'si bu ay cikiyor veya cikti. yani yakinda bulmak mumkun olacak.[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 abi boş verin ben birkaç bölümünü netten indirdim, ilk 1-2 bölüm iyi gibi sonrasında her bölüm thunder thunder thundercat hoo diye ... başka da bişey demiyor adam. kötüler gelir bunlar keser biçer, başka bişey göremedim. Çizimler de 80lerden kalma, hakkaten ya biz büyüdük yada çizgi,film sanatı çok ilerledi. Thundercats için sanırım bir daha bandgenişliğimi harcamam. Yakın zamanda seyretmiş arkadaşlar varsa, onların yorumlarını da öğrenmek isterim. ben mi birşeyler kaçırıyorum acaba[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2005 Uğraşmaya deymezsin finrod....[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... [Bu mesaj SenariouS tarafından 06 Aralık 2005 10:16 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj SenariouS tarafından 06 Aralık 2005 10:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ok[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar