shimana Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 çocukluk yıllarımın favorilerinden. hey gidi günler. tandır tandır tandırketler houuuuu!!![signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2005 Böyle saçma sapan mesajlar mı atacaksın? Bir şey yazıp sormak istiyorsan aç. Maksat abuk subuk birşeyler zırvalamaksa açma bence...[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 yaw ne alaka. ben basligi açmisim. altına bisi yazmam gerekiyodu bunu yazdim. anket mi dolduracak millet ki soru sorayim. hayret bisi...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: kymophobia, 02 Aralık 2005 01:59 tarihinde demiş ki: Bir şey yazıp sormak istiyorsan aç. Maksat abuk subuk birşeyler zırvalamaksa açma bence... Arkadasım burası ınsanların bırbırlerıne soru sorup cevap aldıgı bır yer degıldır.Insanların bır seyler paylastıgı bı yerdır...[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: Finrod, 02 Aralık 2005 09:52 tarihinde demiş ki: said: kymophobia, 02 Aralık 2005 01:59 tarihinde demiş ki: Bir şey yazıp sormak istiyorsan aç. Maksat abuk subuk birşeyler zırvalamaksa açma bence... Arkadasım burası ınsanların bırbırlerıne soru sorup cevap aldıgı bır yer degıldır.Insanların bır seyler paylastıgı bı yerdır... benim bildiğim bu forumun bu köşesinde boş mesajlar hiç olmadı ya birileri bir bilgiye ulaşmak istedi yazdıklarında onları belirtti yada bildiği bilgiyi paylaşmak istedi zamanını harcayıp bir konu hakkında bilgilerini sundu. yalnız arkadaşın açtığı 2 başlıkta da ikisinide görmemedim. boş mesajlardı kısacası. zaman kaybı.(bence) bir saldırı olarakda algılanmasın, istememde hani saldırı olarak algılanmasını. mesela calimeroda yazılanları okuduktan sonra mesajın altına "okok" yazasım geldi bir anda. sonra anda kendimi durdurdum :P hehe[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku O Ni Naru Otoko Da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 @Odune Arkadasımız ızlıdıgı bır cızgıfılmı buradakı ınsanlarla paylasmak,cızgı fılm ıle ılgılı konusmak ıstıyor.Topğide de normal olarak forumun cızgı dünyası bolumune acmıs.Ben burada bır bosluk goremedım.[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Birader, bir şeyin açılması, yazılması forum mantığı falan olur. Gir gez bakalım diğer çizgi film başlıklarına, hiç ilk mesajda "nası çizgi film di mi ciuv ciuv holaaaaaa" diye bir yazı var mı? Saçmalıyorsunuz... @Odune Haklısın, ben de onu diyorum. 2 başlıkta da garip bir "kendin at, kendin tut" havası hakim. Onu anlatmaya çalışıyorum da gene yukarıda örneği olduğu üzere "ya yazarsın, ya sorarsın" gidişatından sadece "ya sorarsın" kısmı alınıp cevap verilmeye çalışılıyor. Ondan uzuyor. [signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... [Bu mesaj kymophobia tarafından 02 Aralık 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 @kymophobia arkadasımızın yası kucuk anladıgım kadarı ıle bıraz hosgormekte fayda var.Ayrıca post atma krıterını belırlemekte ne demek oluyor?(Bellı kurallar dahılınde tabııkı)Boyle yaparak o ınsanın ozgurlugunu kısıtlamıs olmuyormusun?Boyle yaparak o ınsanı forumdan sogutmus olmuyormusun? bı dusun ıstersen...[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Yaş güzel bir kriter ama yani yaşı küçük diye insanlara komünite içinde yol göstermek yerine "aman soğumasın, aman üzülmesin" diye forum konsepti mi bozulsun? Bence yanlış düşünüyorsun, neyse uzatmayacağım. Haklıysan haklısındır.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 saçma bir tartışma ama bende farklı bir yerden bakayım; çocukluk yılarının çizgifilmi thundercats olan bir insan çocuk yaşta olamaz.. :D[signature][hline]The one side moon is always dark. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Thundercats..İlkokul'da okul çıkışı eve koşar izlerdim...Breh breh anılar...[signature][hline]D'akmor so 80's İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 said: shimana, 02 Aralık 2005 01:33 tarihinde demiş ki: çocukluk yıllarımın favorilerinden. hey gidi günler. tandır tandır tandırketler houuuuu!!! 09/29/05 Tarihinde kayıtlı bir arkadaşımız ne kadar kısa zamanda patili olmuş heyt bea adamda 2 sene daha fazla kayıtlıyım sadece aramızda 700 msj mı ne var. Ve tutmuş üstteki elemanı destekliyor. Bu mesajla ya başlık açacaksan bir bilgi ver ne bileyim bişey paylaş bir şeyler sun ama tutupta böyle post atma , yok herkez böyle post kassa buranın deliler hastanesinden farkı kalmaz. Ben evangelion için azıtıyorum. Yok varya spike ben ona veririm. MKR için bebekliğimde altıma işerdim. Ne güzel bunlar tabii ama bunu bu şekilde yazmak gerekmiyor değil mi ?. "Arkadaşlar çocukluğumda thundercats diye bir dizi vardı hatırlayan var mı ? " daha mantıklı olurdu ama yeterli olmazdı link isteyebilirdi bişey sorabilirdi. Yani ben çoçukluğumda gördüğüm veya izlediğim her anime için 2 satırı geçmeyen msj atacak olsam yandı forum... Sonra çıkmış Kymapho (nickin yazma özürüm var pardon)'ya karşı adamı savunuyorsun oh ne ala ya... Hem pardonda senin burda işin ne bu işle ne kadar alakalısın 2 ayda bu forum hakkında ne öğrendin. Post kasmakla adam mı olunuyor. Thundercats bilirmisin. Neden Bulutlar beyaz. Viktor bu forumu görse ne yapar gibi sorulara yanıtını alabilirmiyim özele atma kutum dolmuş durumda dök içini herkez görsün. Ha shimana benim fake dersen onada şaşırmam ya neyse... Adam gibi konuşmayı sormayı öğrenin. (acayip kızgınım)[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... [Bu mesaj SenariouS tarafından 02 Aralık 2005 22:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Hem Senarious hem kymophobia sert çıkışmışlar, adam post kastıgından olabilir tabi :) Başlık şöle olmalıydı bence... Çocukluğumda Thundercats vardı, burada izleyen var mı? Şu bölümünü çok severdim vesaire. Anılarımızı paylaşmamızın hiçbir sakıncası yok fakat yukarıdada belirtildiği gibi ortada paylaşılan, elle tutulur bişi olsun...[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 kimse kusura bakmasin ama bu konuyu acan arkadas "boyle boyle, siz ne dusunuyosunuz, baska izleyen varmiydi ilgiyle?" cinsinden bi soru cumlesi ekleseydi bunun sonuna hic birinizin sesi cikmiycakti, ve aslinda mesajada farkli bi anlam katilmis olmiycakti. her firsatta kavga cikarmayin.ondan sonra cizgi dunyasi tek sakin yer dirdirdir diyosunuz. bi hata varsa da guzel bi dille anlatin derdinizi, sacma sapan abuk subuk demeyin insanlarin paylasmak istedigi fikirlere..[signature][hline]Take love, get all love, Get Back love in our hands~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2005 Kleo Vay be... Forumlarda olan bitenler kadar bile kıymeti yokmuş demek bazı şeylerin!!![signature][hline]Hatalıysam 155 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 thundercats benim çocukluk yıllarımın çizgi-filmiydi. aradan da baya zaman geçti. hangi yıllrda yayınlanmıştı hatırlayan var mı? çocukluğum üzerinden de baya zaman geçti[signature][hline]Türkiye'nin en büyük arşivi değil belki ama.. Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 arkadaşlar. öncelikle özür dileyerek başlamak isterim postuma. daha yeni yeni patide takılmaya başladığım için pek bilmemekteyim nasıl post atılır (baştaki FAQ ı okudum fakat...) çoğunlukla cevap vermem yazdığıma karşı eleştiri amaçlı postlara. fakat bu cevap post undaki tavır dolayısıyla yazdım içinde bulunduğumuz başlığın üçüncü postunu. bir de yaşım küçük değil, mâlûm thundercats i izlemiş şanslı kitlenin bir bireyi olacak kadar büyüğüm (1985). ayrıca belirtmek isterim ki post falan da kastığım yoktur zirâ ben paticikte aktif bir yazardan çok aktif bir okuyucuyumdur. son olarak da kymophobia beyler eğer gia (bkz: Gamextreme İnteraktif Ansiklopedi) dan tanışık olduğum şahıs iseler şöyle demek isterim kendilerine: her gittiğim yerde ilk senle mi kapıcam kardeşim hayret bişi. (bkz: şaka yaptığını belirtmeye çalışan smiley)[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god [Bu mesaj shimana tarafından 03 Aralık 2005 18:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj shimana tarafından 03 Aralık 2005 18:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Benimle kapışmana gerek yok, GiA'dan da bileceğin üzere her ortamın kendi jargonu, her jargonun da takip edilmesi gereken bir etiği var. Kimse sana laf etmiyor zaten. Sadece "ilk mesaj" açıklayıcı olsun diyoruz, "de loy loy de loy loy" diye garip bir giriş olmasın. Bu kadar basit... Not: Nette başka Kymo olduğunu zannetmiyorum zaten. (bkz. hoşgeldin)[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi... Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşivi... 3000 oyunluk PC oyun arşivi... İsteyene itinayla kafa ayarı yapılır... Beyin sahibi olmanız tercih sebebi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 sanırım anlatılmak istenenler anlaşılmıştır daha üzerine yazmak gereksiz. neyse o zaman şöyle bir soru sorayım ben bu thundercats'in filmi varmı gerçek karakterleriyle çekilmiş? bu konu daha önce tartışılmışmıydı hatırlamıyorum. yoksa bu movie olayı dragonball the movie gibi bir balonmu? nedir?![signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku O Ni Naru Otoko Da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 said: Odune, 03 Aralık 2005 19:02 tarihinde demiş ki: sanırım anlatılmak istenenler anlaşılmıştır daha üzerine yazmak gereksiz. neyse o zaman şöyle bir soru sorayım ben bu thundercats'in filmi varmı gerçek karakterleriyle çekilmiş? bu konu daha önce tartışılmışmıydı hatırlamıyorum. yoksa bu movie olayı dragonball the movie gibi bir balonmu? nedir?! Ya genelde balon oluyor onlar... Shimana aramıza hoşgeldin..[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kender Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2005 New ThunderCats Movie Trailer diye bişi buldum ama? http://ts.searching.com/download.asp?id=195923[signature][hline]www.animeturk.net www.kitap.perisi.com www.kitaplarin.efendisi.com türkçe mangalar için http://www.flameriders.com 2000 cdlik ve 100 dvdlik anime listemi görmek için mail atınız mailim:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2005 said: SenariouS, 03 Aralık 2005 19:04 tarihinde demiş ki: Shimana aramıza hoşgeldin.. eyw senarius...[signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: SenariouS, 02 Aralık 2005 22:37 tarihinde demiş ki: said: shimana, 02 Aralık 2005 01:33 tarihinde demiş ki: çocukluk yıllarımın favorilerinden. hey gidi günler. tandır tandır tandırketler houuuuu!!! 09/29/05 Tarihinde kayıtlı bir arkadaşımız ne kadar kısa zamanda patili olmuş heyt bea adamda 2 sene daha fazla kayıtlıyım sadece aramızda 700 msj mı ne var. Ve tutmuş üstteki elemanı destekliyor. Bu mesajla ya başlık açacaksan bir bilgi ver ne bileyim bişey paylaş bir şeyler sun ama tutupta böyle post atma , yok herkez böyle post kassa buranın deliler hastanesinden farkı kalmaz. Ben evangelion için azıtıyorum. Yok varya spike ben ona veririm. MKR için bebekliğimde altıma işerdim. Ne güzel bunlar tabii ama bunu bu şekilde yazmak gerekmiyor değil mi ?. "Arkadaşlar çocukluğumda thundercats diye bir dizi vardı hatırlayan var mı ? " daha mantıklı olurdu ama yeterli olmazdı link isteyebilirdi bişey sorabilirdi. Yani ben çoçukluğumda gördüğüm veya izlediğim her anime için 2 satırı geçmeyen msj atacak olsam yandı forum... Sonra çıkmış Kymapho (nickin yazma özürüm var pardon)'ya karşı adamı savunuyorsun oh ne ala ya... Hem pardonda senin burda işin ne bu işle ne kadar alakalısın 2 ayda bu forum hakkında ne öğrendin. Post kasmakla adam mı olunuyor. Thundercats bilirmisin. Neden Bulutlar beyaz. Viktor bu forumu görse ne yapar gibi sorulara yanıtını alabilirmiyim özele atma kutum dolmuş durumda dök içini herkez görsün. Ha shimana benim fake dersen onada şaşırmam ya neyse... Adam gibi konuşmayı sormayı öğrenin. (acayip kızgınım) Oncelıkle ben 2 aylık bır patı uyesı degılım bu 2. acc em 1.5 yıldır buradayım.bu 1 2.sı topıgı acan arkadasımız ın ılk mesajını nasıl attıgı nıye bu kadar onemlı?Adamın amacı bellı zaten bu cızgı fılmı ızleyenlerle cızgı fılm hakkında konusmak yanılıyormuyum?Burada ınsanlara sureklı olarak bır sekıl vermeye calısıyorsunuz yeter artık bırakın ınsanlar ıstedıklerı gıbı post atsınlar.Insanlar sureklı olarak bır seylerı degıstırmeye calısırlar ama hıcbır zaman kendılerını degıstırmeyı dusunmezler!!! 3-Senın bıldıgımı dusundugunu sandıgından cok daha fazlasını bılıyorum. 4-Post kasmak ıcın bu tarz tartısmalara gırmem gerek yok. 6-Shimana benım fake degıl. 7-Adam gıbı konusmak?Lol dıyorum sana sadece... Burada oldugum surece senın gıbılere karsı herzmn shimana gıbı ınsanları savunacagım...Neden bılıyormusun?Cunku ınsanoglunun en buyuk ozgurlugu ıstedıgı gıbı davranabılmektır...[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 thundercats in müziğinin hastasıyım çok orjinal herkese tavsiye. ancak gecenlerde indirdim ilk 6 bölümünü emule den, çok da matah bişey değilmiş gibi geldi. e azcık büyüdük tabi =)[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shimana Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2005 said: Oncelıkle ben 2 aylık bır patı uyesı degılım bu 2. acc em 1.5 yıldır buradayım.bu 1 2.sı topıgı acan arkadasımız ın ılk mesajını nasıl attıgı nıye bu kadar onemlı?Adamın amacı bellı zaten bu cızgı fılmı ızleyenlerle cızgı fılm hakkında konusmak yanılıyormuyum?Burada ınsanlara sureklı olarak bır sekıl vermeye calısıyorsunuz yeter artık bırakın ınsanlar ıstedıklerı gıbı post atsınlar.Insanlar sureklı olarak bır seylerı degıstırmeye calısırlar ama hıcbır zaman kendılerını degıstırmeyı dusunmezler!!! 3-Senın bıldıgımı dusundugunu sandıgından cok daha fazlasını bılıyorum. 4-Post kasmak ıcın bu tarz tartısmalara gırmem gerek yok. 6-Shimana benım fake degıl. 7-Adam gıbı konusmak?Lol dıyorum sana sadece... Burada oldugum surece senın gıbılere karsı herzmn shimana gıbı ınsanları savunacagım...Neden bılıyormusun?Cunku ınsanoglunun en buyuk ozgurlugu ıstedıgı gıbı davranabılmektır... öncelikle teşekkür etmek isterim finrod. fakat artık tartışıp da bu konuyu uzatmayalım. thundercats gibi bir efsane arada kaynayıp gidecek. biz sorunu hallettik aramızda. yine de çok teşekkürler... [signature][hline]if u kill a man you are a murderer if you kill thousands you are a leader if you kill millions you are a god [Bu mesaj shimana tarafından 05 Aralık 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj shimana tarafından 05 Aralık 2005 14:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar