AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 matrix online ın dinamigi nasıl su na yani oyuncu sayısı nasıl oyundan memnun musunuz ve son olarak simdi baslasam olur mu ?[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 oncelikle b ubenim kişisel düsüncemdir. soe nin oyunu alması herkesi korkutuyordu ama bu boyle olmadı bence cok daha iyi çalışıyor oyuna eklene ozellikler yen,ilikler cok oldu daha cok calısan bir ekip var yen dovus sistemi icin bir test server ı acılacak eger basarılı olur ve tutulursa dovus sistemi değişecek son olaylarda morpheus un katili oldurdu playerlar tarafından.ve son cinematic te yeni bir organizasyondan bahsediliyor yani oyuna baslamak dersen her zaman baslayabilirsin :D tekrar soyluyorum bu benim kişisel dusuncem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yeni dovus sistem nasıl olacakmış (eskisini biliyorum :D )[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eryan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 eski sistemde senin ability ve esyalarına baglı olarak tur bazlı bi sistem var bu sayede filmde gordugun o guzel sahneler oyunda da oluyordu sorunsuz ama yeni sistem hakkında benim bi bilgim yok helcaraxe topic i gorurse biraz o anlatabilir ama bana wow gibi olcak falan diyodu ama yanlış anlamıştır o[signature][hline]MrEryan LvL 50 on recursion MszE LvL 24 on recursion Turquaz LvL 31 on Vector Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 dovus sistemini wow un kine benzetmeleri geri adım atmak olur yapmazlar bence oyle birsey[signature][hline]I want your blood I want your brain I want your Soul [Bu mesaj AzureSlayer tarafından 08 Aralık 2005 08:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar