Thunder_bird Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 clan bugu dun duzelıcektı hala yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 ne duzeldi ki clan bug duzelsin[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 duzelen bıse yoq. sifre sorunu < clan bug < dupe < kosp < bıraz daha dusunsem foruma sıgmıcak kadar sorun cıkartırım. ama cozulen hıc bıse yoq!!![signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Usko Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 k2 nasıl calısıyor bilemiyorum. Bir oyun bu kadar yayılmışken, böyle davranmalarına anlam veremiyorum. Şuan bu oyunu türkler ayakta tutuyor. Ama unuttukları bir şey var, Bizler orjinal oyun pek almayız, orjinal kitapda fazla almayız, %90 ımızın işletim sistemleri programları bile orjinal değil. Yani k2 yi türklerin beslemesi fazla uzun sürmez. Premium üyeliği anlarımda Power Up Store olayı bize biraz fazla.[signature][hline]KE DELETE (Ankara ve İstanbul ) Beramusta satılık level 65 Rogue ***350YTL*** full item. Detaylar icin tıklayın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar