bur0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sali sallanir, çarsamba çarsafa dolanir perşembede sira:D 29 günlük premium sayiyor geriye bakalim geri verecekler mi...[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:48 np:0 geliyorum ulaaa:D
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 25 gündü char invailed demeye başladığında şu an sanırım 18 - 17 gün kaldı zannediyorum :@[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bi sey olmaz baris bende 3.preyi göremedim bu 3.charim ilk premiumu aldim 2.de banlanacam iddaya giren:D[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:48 np:0 geliyorum ulaaa:D
korix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yeni premium aldısan hemmen banlarlar uyanmadan birdahakini alsın ide :D
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya ben bunlara dava acamam mi yada bankaya ciddi diyorum banka parayi ödememis olan bana oldu nedir borcum 1 gold premiumsa hemen ödeyim ciddi bu ben emek verdim isim yaptim cevre yaptim simdi millete pm atip ben buro diyorum öle muhabbete basliyoz arkadaslarla adalet mi bu ya[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:48 np:0 geliyorum ulaaa:D
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: bur0, 07 Aralık 2005 23:45 tarihinde demiş ki: bi sey olmaz baris bende 3.preyi göremedim bu 3.charim ilk premiumu aldim 2.de banlanacam iddaya giren:D :( wallahi ben char felan kasamam şu an açılrsa devam açılmazsa Finish Fu this game :P Start Wow :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares
pazarci Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ----- [Bu mesaj pazarci tarafından 08 Aralık 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir]
pazarci Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 --- [Bu mesaj pazarci tarafından 08 Aralık 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 5-10 gününmü hesabını yapıyosunuz para çok sizde açılır bide alırsınız premiumu bi daha kitlenir charınız premium geri saymaya devam eder sonra bi daha alırsınız bu böyle devam eder...
illailla Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 adamlar para döngüsünü iyi kurdular aldırt banla :D[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) )
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 alistim artik:D nese ben sizar...[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:48 np:0 geliyorum ulaaa:D
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bu wow bebe oyunu gibi lol cok garip geldi ben kaslilardan hoslanirim:D[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:48 np:0 geliyorum ulaaa:D
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 harbı harbı yalan oldu sifreler.. :D bende bastan char kasamam char gelmezse ki oleye benzio wow a baslıcam :P[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 pithbull sende benim gibi iki tane60+char kaybetmişin galiba anlaşılıyo bende artık yeni bi char kasamam herifler masus yapıyo sanki iki charda invalid password krbanı oldu
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ewt iki tane 60 char kastım 1.sifre magduru 2.duruo ama itemlerı yoq. itemler sifre magduru charımda kaldı anlıcan patladım :D[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 beyler kolayı var basın parayı alın edith char..biz keriziz ya bu akbabalarında istediği bu..yolda bulsam parayı gene bu oyuna 5 kuruş vermem bu saatten sonra vereninde aklından şüphe ederim..bu herifler bi bokla iligilenmiyor sorma ver parayı..gitsinler kendilerini becersinler bu dakkadan sonra[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Braweheart, 08 Aralık 2005 03:11 tarihinde demiş ki: beyler kolayı var basın parayı alın edith char..biz keriziz ya bu akbabalarında istediği bu..yolda bulsam parayı gene bu oyuna 5 kuruş vermem bu saatten sonra vereninde aklından şüphe ederim..bu herifler bi bokla iligilenmiyor sorma ver parayı..gitsinler kendilerini becersinler bu dakkadan sonra 9999999[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares
Öne çıkan mesajlar