Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sifreler yalan oldu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sali sallanir, çarsamba çarsafa dolanir perşembede sira:D 29 günlük premium sayiyor geriye bakalim geri verecekler mi...[signature][hline]nick:Mysterious_Eko
clan:-
server:ares
lvl:48
np:0
geliyorum ulaaa:D
Mesaj tarihi:
bi sey olmaz baris bende 3.preyi göremedim bu 3.charim ilk premiumu aldim 2.de banlanacam iddaya giren:D[signature][hline]nick:Mysterious_Eko
Mesaj tarihi:
ya ben bunlara dava acamam mi yada bankaya ciddi diyorum banka parayi ödememis olan bana oldu nedir borcum 1 gold premiumsa hemen ödeyim ciddi bu ben emek verdim isim yaptim cevre yaptim simdi millete pm atip ben buro diyorum öle muhabbete basliyoz arkadaslarla adalet mi bu ya[signature][hline]nick:Mysterious_Eko
Mesaj tarihi:
said:
bur0, 07 Aralık 2005 23:45 tarihinde demiş ki:
bi sey olmaz baris bende 3.preyi göremedim bu 3.charim ilk premiumu aldim 2.de banlanacam iddaya giren:D

:( wallahi ben char felan kasamam şu an açılrsa devam açılmazsa Finish Fu this game :P Start Wow :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative::
Np >> 225 k
Server > Ares
Mesaj tarihi:
5-10 gününmü hesabını yapıyosunuz para çok sizde açılır bide alırsınız premiumu bi daha kitlenir charınız premium geri saymaya devam eder sonra bi daha alırsınız bu böyle devam eder...
Mesaj tarihi:
adamlar para döngüsünü iyi kurdular aldırt banla :D[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın

(Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) )
Mesaj tarihi:
bu wow bebe oyunu gibi lol cok garip geldi ben kaslilardan hoslanirim:D[signature][hline]nick:Mysterious_Eko
Mesaj tarihi:
harbı harbı yalan oldu sifreler.. :D bende bastan char kasamam char gelmezse ki oleye benzio wow a baslıcam :P[signature][hline]Name : wildrain / PenY
Clan : YoQ! / YoQ!
Lvl : 6x / 6x
Class : Kasar Hood / Arch mage
Nation: El Morad / El Morad
Np :1xxxx / YoQ!
Server: Ares / Ares
Mesaj tarihi:
ewt iki tane 60 char kastım 1.sifre magduru 2.duruo ama itemlerı yoq. itemler sifre magduru charımda kaldı anlıcan patladım :D[signature][hline]Name : wildrain / PenY
Mesaj tarihi:
beyler kolayı var basın parayı alın edith char..biz keriziz ya bu akbabalarında istediği bu..yolda bulsam parayı gene bu oyuna 5 kuruş vermem bu saatten sonra vereninde aklından şüphe ederim..bu herifler bi bokla iligilenmiyor sorma ver parayı..gitsinler kendilerini becersinler bu dakkadan sonra[signature][hline]karakter: paper mage
level:61
ırk: elmorad
np:** k
Server:Ares
Mesaj tarihi:
said:
Braweheart, 08 Aralık 2005 03:11 tarihinde demiş ki:
beyler kolayı var basın parayı alın edith char..biz keriziz ya bu akbabalarında istediği bu..yolda bulsam parayı gene bu oyuna 5 kuruş vermem bu saatten sonra vereninde aklından şüphe ederim..bu herifler bi bokla iligilenmiyor sorma ver parayı..gitsinler kendilerini becersinler bu dakkadan sonra

9999999[signature][hline]Name : wildrain / PenY
  • Yeni Oluştur...