bur0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 sali sallanir, çarsamba çarsafa dolanir perşembede sira:D 29 günlük premium sayiyor geriye bakalim geri verecekler mi...[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:48 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 25 gündü char invailed demeye başladığında şu an sanırım 18 - 17 gün kaldı zannediyorum :@[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bi sey olmaz baris bende 3.preyi göremedim bu 3.charim ilk premiumu aldim 2.de banlanacam iddaya giren:D[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:48 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
korix Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 yeni premium aldısan hemmen banlarlar uyanmadan birdahakini alsın ide :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ya ben bunlara dava acamam mi yada bankaya ciddi diyorum banka parayi ödememis olan bana oldu nedir borcum 1 gold premiumsa hemen ödeyim ciddi bu ben emek verdim isim yaptim cevre yaptim simdi millete pm atip ben buro diyorum öle muhabbete basliyoz arkadaslarla adalet mi bu ya[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:48 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xXTaLkativeXx Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: bur0, 07 Aralık 2005 23:45 tarihinde demiş ki: bi sey olmaz baris bende 3.preyi göremedim bu 3.charim ilk premiumu aldim 2.de banlanacam iddaya giren:D :( wallahi ben char felan kasamam şu an açılrsa devam açılmazsa Finish Fu this game :P Start Wow :P[signature][hline]Nick >> ::TaLkative:: Np >> 225 k Server > Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pazarci Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ----- [Bu mesaj pazarci tarafından 08 Aralık 2005 00:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pazarci Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 --- [Bu mesaj pazarci tarafından 08 Aralık 2005 00:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthas Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 5-10 gününmü hesabını yapıyosunuz para çok sizde açılır bide alırsınız premiumu bi daha kitlenir charınız premium geri saymaya devam eder sonra bi daha alırsınız bu böyle devam eder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pazarci Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 -------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
illailla Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 adamlar para döngüsünü iyi kurdular aldırt banla :D[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın (Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 alistim artik:D nese ben sizar...[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:48 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bur0 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bu wow bebe oyunu gibi lol cok garip geldi ben kaslilardan hoslanirim:D[signature][hline]nick:Mysterious_Eko clan:- server:ares lvl:48 np:0 geliyorum ulaaa:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 harbı harbı yalan oldu sifreler.. :D bende bastan char kasamam char gelmezse ki oleye benzio wow a baslıcam :P[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 pithbull sende benim gibi iki tane60+char kaybetmişin galiba anlaşılıyo bende artık yeni bi char kasamam herifler masus yapıyo sanki iki charda invalid password krbanı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ewt iki tane 60 char kastım 1.sifre magduru 2.duruo ama itemlerı yoq. itemler sifre magduru charımda kaldı anlıcan patladım :D[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Braweheart Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 beyler kolayı var basın parayı alın edith char..biz keriziz ya bu akbabalarında istediği bu..yolda bulsam parayı gene bu oyuna 5 kuruş vermem bu saatten sonra vereninde aklından şüphe ederim..bu herifler bi bokla iligilenmiyor sorma ver parayı..gitsinler kendilerini becersinler bu dakkadan sonra[signature][hline]karakter: paper mage level:61 ırk: elmorad np:** k Server:Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pithbull Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2005 said: Braweheart, 08 Aralık 2005 03:11 tarihinde demiş ki: beyler kolayı var basın parayı alın edith char..biz keriziz ya bu akbabalarında istediği bu..yolda bulsam parayı gene bu oyuna 5 kuruş vermem bu saatten sonra vereninde aklından şüphe ederim..bu herifler bi bokla iligilenmiyor sorma ver parayı..gitsinler kendilerini becersinler bu dakkadan sonra 9999999[signature][hline]Name : wildrain / PenY Clan : YoQ! / YoQ! Lvl : 6x / 6x Class : Kasar Hood / Arch mage Nation: El Morad / El Morad Np :1xxxx / YoQ! Server: Ares / Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar