Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dupecilerin,Np tarnsferi yapanların,Sahtekarların banını açan emek hırsızları.

Braweheart

Öne çıkan mesajlar

evet sayın ke yoneticileri dupecilerin np transferi yapanların sahtekarların banları açıldı neden? bastılar parayı açtırdılar.en basit ornek Greyhawk dupeden ban yedi ve açıldı daha onun gibi niceleri.dini imanı Allahı para olan yoneticiler unutmayın ki o paralı oyuncular para vermeyenler olmadımı inanın para verip bişey almazlar onlar reel parayla alıyor para vermeyenlerde oyunda kasıp onlardan item alıyor bu çark boyle donuyor..siz mademki onlara tolerans tanıyıp parayı alıp banlarını açtınız.bu kadar mağdurun da sorunuyla ilgilenip bu şifre rezilliğini çözmek zorundasınız..[signature][hline]karakter: paper mage
level:61
ırk: elmorad
np:** k
Server:Ares
Sosyal ağlarda paylaş

ben böle isin adam kosptan banlaniyor aciliyor ben banlaniyom kosptan gelmeyin diyor yahu onu salla kredi karti magduruyum basvurdum 2 gün icinde halledecez dedi gene acilmadi siteye mail attigimda bizi rahatsiz etmeyiniz yaziyolar kafayi yicem artik bugun aresde abyse gittim 3 ayda ne cok 60 cikmis harpy k.o da 3 ayda 60 kasmak yürek isterdi tanidik olmadan simdi harpyde yok nasil kastilar bi anlam veremiyom bana gelince mi oluyor subatta baslamisim oyuna daha 2.premium yüzü göremedim[signature][hline]nick:Mysterious_Eko
clan:-
server:ares
lvl:48
np:0
geliyorum ulaaa:D
Sosyal ağlarda paylaş

bu oyunda kural denen bir şey yok sadece kendilerine bir şeyler kazandıran insanların işlerini görüyorlar adelet düzen hiçmi hiç beklemeyin bu oyunda dupede mübah kospda koxpta hertürlü macroda insanca çalışarak bir şeyler yapmaya çalışıyorsun sonuç sebepsiz açıklanmayan blocklamalar[signature][hline]PREMİUM almayın aldırmayın

(Rekorları kırmak bizim işimizdir haddinizi biliniz not:bir beşiktaşlı :) )
Sosyal ağlarda paylaş

KOL Players,

Please DO NOT send account information to either me or any of the forum moderators. We cannot help you with this. If you are having issues with the password reset you MUST use the form via the lost password function. All future posts regarding password reset will be locked. Thanks.

-Site Admin
Sosyal ağlarda paylaş

zaten kafaya koydum eğer şifresi gelmesin charımın kospu kuracam kasıcam onlar banlıycak ben başka karakter caıcam.8 aydır hiçbir sahtekarlık yapmadım.son zamanlar kosp çıktı partylere girmedim..her zaman olduğu gibi sahtekarlar kazanıyor..durustler kaybediyor..toplum sana uymuyorsa sen topluma uyacaksın demekki..buyrun hepberaber sahtekar olalım..belki o zaman işimizi görurler..bu emek hırsızları[signature][hline]karakter: paper mage
level:61
ırk: elmorad
np:** k
Server:Ares
Sosyal ağlarda paylaş

hepsi aynı bunların bende dupe item almışım ve wipe den önce banlandım birkaç hafta önce actırdım tabi premium die actılar ama benim üzerimde 2 parça dupe item siliniyor hiç banlanmadan üzerindekilerin hepsi dupe ler siliniyor elde tutulan clanların character lerini banlamaslar sanırım insomia mı neydi onun gibi dupe wipe da birçok kişi çıplak kalmıstı the sherif gibi..[signature][hline]Areste ALınık +8 Shard +7 Dark Vane Özel msj atsın satmak isteyenler..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
HasMez, 07 Aralık 2005 23:54 tarihinde demiş ki:
tamda şu şarkıyı dinlerken şu yazdıklarını okudumda bi an içimden daaaaayt çektim. agzın bal yesin.

hahaha çok iyi valla +999999 verdim hasmez lam pk yaparken bunu dinliim biçerim milleti[signature][hline]"Komşularından av kapmak aslanlara ayıptır, köpeklere değil.
dünya alimin kıymetsiz oyuncağı, delinin de değerli salıncağıdır(Mevlanadan)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...