unrealdimension Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Sizinde adsl bağlantınızda bugün aşırı bir yavaşlık varmı? Özellikle yurt dışındaki sitelerde?[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 evet var son birkaç gündür. adsl destek hattı arıza kaydı almak dışında bi işe yaramadığı için genel mi onu da öğrenemiyorum. bir de kafam girsin hazır konusu açılmışken.[signature][hline]Wagner - Level 60 Undead Rogue - Bladefist Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burninglife Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 adsl hızlımıydı ki??[signature][hline]I CrY wHeN AnGeLs DeSErVe To DİE and I wanT aNgelS to cry When İ diE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unrealdimension Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 En azından biraz hızlıydı, şuan yerlerde sürünüyor :) Yurt dışındaki sunuculardan dosya çekerken 1-4 K arası geziyor. Eskiden en azından 20lerde gezerdi :)[signature][hline]Arshiv.com // Arshiv.com | Blog // iletmen.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotoriuS Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 evet bir yawaşlama söz konusu adsl için... (Komple giriyim...)[signature][hline]~Push The Tempo~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 1mb baglantım var ve suan 42 ile cekiyorum, rezillik.[signature][hline]I still feel the pain.. I still feel your love.. I still feel the pain.. I still feel your love.. Satılık Yepyeni Wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Phlox, 07 Aralık 2005 22:31 tarihinde demiş ki: evet var son birkaç gündür. adsl destek hattı arıza kaydı almak dışında bi işe yaramadığı için genel mi onu da öğrenemiyorum. bir de kafam girsin hazır konusu açılmışken. O "ADSL Destek Hattı" değil, "ADSL Köstek Hattı".[signature][hline]Tomoe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 adsl harbi berbat bugunlerde csde 200 ping alıom[signature][hline]> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 merkezde bir çalışma varmış sanırım.[signature][hline]Forumlarımızda kullanılan imzanız: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar