Feandreu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ben bu merete başlamak için kayıt oldum 1 acc aldım 3-4 saat bekledim aktivaston şeyi gelmedi... Belki hotmaille problem vardır dedim gmailime aldım bir tane daha ona da gelmedi... Dayanamadım belki saklıkent modunda +18 koymuşlardır dedim doğum tarihini sahte şeyettim gene gelmedi... Bende mi bir problem var acaba yoksa daha beklemek mi gerekiyor ? Not: Daha önce açılmış olabilir arama yapmadım... [Suçluyum][signature][hline]Legend ,Dream or Music... Pink Floyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 kardeş ilk defa oynayacakan sana benden tavsiyeeeeee sakın bu oyuna başlama sonradan cok kafanı döversin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 bence hiç başlama sana tavsiyem charı kasacaksın full item yapacaksın tam cz time gelecek bazı adamları keseceksin adam ordan onu kestin die banlatacak ben böyle oyunun tee neyse sana tavsiyem hiç başlama kardeş ama gene sana baglı[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Ya olay o değil ben kayıt olamıyorum... Bir kayıt olsam başlamayacam ama oyuna...[signature][hline]Legend ,Dream or Music... Pink Floyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Feandreu, 07 Aralık 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Ya olay o değil ben kayıt olamıyorum... Bir kayıt olsam başlamayacam ama oyuna... madem baslamaycaksin kayiti napacaksin?? onu anlamis degilim..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 said: Cagr1, 07 Aralık 2005 23:18 tarihinde demiş ki: said: Feandreu, 07 Aralık 2005 23:17 tarihinde demiş ki: Ya olay o değil ben kayıt olamıyorum... Bir kayıt olsam başlamayacam ama oyuna... madem baslamaycaksin kayiti napacaksin?? onu anlamis degilim.. aynen ne yapacan[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yalcin-ak Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 ii başla o zaman sonradan cok döversin kafayı iki tane 60+char yaptım ikisede ınvalid password kurbanı oldu bi anlasam sebebbini charının soyulmasına ,banlanmasına ,block yemesine hazır ol o zaman sitede sorun var o yuzden alamıyosundur şifreni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Turşusunu kuracam... Veya kızarkadaşıma hediye ederim... Ama onur meselesi oldu alacam ben bu acc.u...[signature][hline]Legend ,Dream or Music... Pink Floyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Air_Wolf Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 tmm al kardeş sende hoş geldin ko batagına..[signature][hline]server=diez lvl=62 rogue np=120k Diezin en eskilerindendim banlanmadan önce..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cagr1 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 git at 1 tane superposta email'i aktive kodu geliyor oraya..[signature][hline]I miss You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Sağolasın alıyorum bakalım[signature][hline]Legend ,Dream or Music... Pink Floyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feandreu Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2005 Onada gelmedi kelaynak aktivasyonu...[signature][hline]Legend ,Dream or Music... Pink Floyd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar